Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/28 anonim válasza:
Ha ez lenne a vezetéknevem, ami neked, akkor tuti Végvári Valéria lennék, mikor összeházasodok. Az nem olyan szép vezetéknév, amit meg kéne tartani. A Végvári Valéria, meg szerintem szép és nyilván nem a tesója leszel...
12/28 anonim válasza:
11es vagyok, Bocs most láttam, hogy az a vőlegényed neve. Hát akkor nem venném fel a nevét, ha nem muszáj.
13/28 anonim válasza:
Már a férj is felveheti a feleség nevét, én ebben az esetben ezt javaslom, a gyerekeiteknek is jobb lenne...
14/28 anonim válasza:
#11 A vőlegyény neve a Nyúl.
Kedves Kérdező. Nincs az a szerelem, nincs az az indok, ami miatt felvenném a Nyúl nevet.
Nem megbántani akarlak, de ez a név olyan... komolytalan.
Mindenki megmosolyogná.
15/28 anonim válasza:
Én inkább Nyúlné Végvári Valéria lennék
16/28 anonim válasza:
Szerintem is vagy Nyúlné V. V., vagy tartsd meg a lánykori neved.
17/28 anonim válasza:
egyszerűen ne vedd fel a leendő férjed nevét!:) Ismerek néhányat aki szintén nem vette fel, szerintem semmi baj nincs vele. Én sem tervezem, bár nem azért mert nem hangzik jól, hanem egyéb okokból. Sok boldogságot!
18/28 anonim válasza:
Vannak Nyúl nevű ismerőseim, de senki nem mosolyog rajtuk. Még a gyerekek osztálytársai sem.
A Végvári név pedig sznobságra vall.
19/28 anonim válasza:
Én így nem venném fel, mert furcsán hangzik. A Végvári Valéria viszont jól összecseng, megtartanám. :)
20/28 anonim válasza:
Hát itt már sokféle okból kikiáltottak embereket sznobnak, de a vezetékneve miatt most először!!! Nem semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!