Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha a szüleink állják az egész esküvőt?
Nem értem miért kell lepontozni azt aki olyan családból jött akik megtehetik hogy segítenek. Ha nem az esküvőbe szállnak be, mert mi azon vagyunk, hogy nem ez a mi dolgunk, akkor adnak nászajándékba. Ha meg azt sem fogadjuk el nézhetnénk a képüket, hogy miért vett fel ez a két marha hitelt, mikor tudnánk nekik segíteni.
Nem várom el a szüleimtől a segítséget. Egyszerűen úgy gondolom, hogy ha én lennék/leszek majd ebben a helyzetben én is fogok majd adni ha megtehetem. És én sem érteném miért veszi ezt a gyerekem természetellenesnek
Ezzel csak annyi lehet a gond, hogy a szülők mindenbe bele akarnak majd szólni a vendéglistától kezdve a menün át a ruháig, és mondhatják, hogy joguk van hozzá, hisz az ő pénzük. Aztán ott leszel egy olyan esküvőn, amilyet sose képzeltél el magadnak.
De, ha meg lehet ezt velük beszélni és nem a saját álmaikat akarják megvalósítani rajtatok keresztül, akkor én szívesen elfogadnám, hisz nagy segítség.
Ha tényleg a segítő szándék vezérli őket, akkor teljesen mindegy, hogy az esküvőt fizetik ki, vagy később adnak a közös ház felújítására, vagy minden cuccot megvesznek a gyereknek a bútoroktól kezdve a nyereménybetétkönyvig. Mert, ha adni szeretnének, valamilyen formában úgyis adni fognak. 26N
Nálunk nem gáz. Igaz, nekünk van is olyan a viszonyunk, meg a mi családunkban minden szülő a szájából is kiveszi a falatot a gyereknek. Ez megy visszafelé is, soha senki nem halt még meg kórházban, vagy otthonban, ha 10-15 évet kell gondozni, akkor annyit.
Férjem szülei ha ajánlották volna (de eszükbe se jutott) akkor nem fogadjuk el, mert náluk nem szokás, meg akkor egész életünkben hallgathattuk volna, még akkor is, ha visszaadjuk, hogy ők mennyit segítettek, meg mindent előírtak volna. Náluk egész másként van, nincs ilyen összefogás, meg segítés, főleg nem önzetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!