Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gáz, ha a szüleink állják az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha a szüleink állják az egész esküvőt?

Figyelt kérdés
Párommal mi egyszerű esküvőt terveztünk, max 10 fő, a legszűkebb család. De a szüleink szerint illik meghívni a rokonságát, így felajánlották, hogy ők fizetik az összes költséget. Ez így nagyon gáz?
2013. máj. 7. 11:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%
Nekünk is ők fizettek mindent,a szervezést pedig ránk bizták. Önzőség a saját formájukra alakitani ezt a napot. Persze azért mi is tudtuk a határokat.
2013. máj. 7. 12:03
 12/17 anonim ***** válasza:
65%

Nem értem miért kell lepontozni azt aki olyan családból jött akik megtehetik hogy segítenek. Ha nem az esküvőbe szállnak be, mert mi azon vagyunk, hogy nem ez a mi dolgunk, akkor adnak nászajándékba. Ha meg azt sem fogadjuk el nézhetnénk a képüket, hogy miért vett fel ez a két marha hitelt, mikor tudnánk nekik segíteni.

Nem várom el a szüleimtől a segítséget. Egyszerűen úgy gondolom, hogy ha én lennék/leszek majd ebben a helyzetben én is fogok majd adni ha megtehetem. És én sem érteném miért veszi ezt a gyerekem természetellenesnek

2013. máj. 7. 12:04
 13/17 anonim ***** válasza:
69%
Ha megtehetik, és szeretnék, akkor miért ne?
2013. máj. 7. 12:24
 14/17 anonim ***** válasza:
52%
12es,biztos azért pontoznak le,m az ő szüleik is megtehetnék,cs olyan suttyók,h sz.rnak a gyerekükre,és ha a szülők azok akk mit is várunk a gyerektől? Vállalni se meri,h nesze neked,ezért pontoztalak le.
2013. máj. 7. 12:30
 15/17 anonim ***** válasza:
60%

Ezzel csak annyi lehet a gond, hogy a szülők mindenbe bele akarnak majd szólni a vendéglistától kezdve a menün át a ruháig, és mondhatják, hogy joguk van hozzá, hisz az ő pénzük. Aztán ott leszel egy olyan esküvőn, amilyet sose képzeltél el magadnak.

De, ha meg lehet ezt velük beszélni és nem a saját álmaikat akarják megvalósítani rajtatok keresztül, akkor én szívesen elfogadnám, hisz nagy segítség.

Ha tényleg a segítő szándék vezérli őket, akkor teljesen mindegy, hogy az esküvőt fizetik ki, vagy később adnak a közös ház felújítására, vagy minden cuccot megvesznek a gyereknek a bútoroktól kezdve a nyereménybetétkönyvig. Mert, ha adni szeretnének, valamilyen formában úgyis adni fognak. 26N

2013. máj. 7. 12:37
 16/17 anonim ***** válasza:
75%

Nálunk nem gáz. Igaz, nekünk van is olyan a viszonyunk, meg a mi családunkban minden szülő a szájából is kiveszi a falatot a gyereknek. Ez megy visszafelé is, soha senki nem halt még meg kórházban, vagy otthonban, ha 10-15 évet kell gondozni, akkor annyit.

Férjem szülei ha ajánlották volna (de eszükbe se jutott) akkor nem fogadjuk el, mert náluk nem szokás, meg akkor egész életünkben hallgathattuk volna, még akkor is, ha visszaadjuk, hogy ők mennyit segítettek, meg mindent előírtak volna. Náluk egész másként van, nincs ilyen összefogás, meg segítés, főleg nem önzetlenül.

2013. máj. 7. 13:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekünk is apósomék fizették. A menyasszonytáncból összegyült pénzt felajánlottuk nekik de nem fogadták el.
2013. máj. 7. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!