Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gáz, ha a szüleink állják az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha a szüleink állják az egész esküvőt?

Figyelt kérdés
Párommal mi egyszerű esküvőt terveztünk, max 10 fő, a legszűkebb család. De a szüleink szerint illik meghívni a rokonságát, így felajánlották, hogy ők fizetik az összes költséget. Ez így nagyon gáz?
2013. máj. 7. 11:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%

Nem, de én nem fogadnám el. Ha kis esküvőt szeretnétek, ragaszkodjatok hozzá, mert ez a ti napotok, rólatok kell, hogy szóljon.

Ami pénz befolyik nászajándékokból/menyasszonytáncból, majd visszaadjátok abból a szüleiteknek az esküvő árát. Ha mégis a nagy esküvő mellett döntenétek.

2013. máj. 7. 11:42
 2/17 anonim ***** válasza:
60%
Mindenkinek más. Nekünk azért tolódik az esküvő, mert még nincs rá pénzünk, azt pedig nem fogadjuk el, hogy az egészet a szülők fizessék.
2013. máj. 7. 11:45
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
Ti dolgotok.
2013. máj. 7. 11:48
 4/17 anonim ***** válasza:
38%
Nem gáz, de ha elfogadja az ember azt hogy a szülők fizessék az esküvői költségeket, akkor alkalmazkodni kell mindenhez. Vagyis nem biztos hogy olyan esküvőd lesz amilyet szeretnél. Inkább olyan lesz amilyet a szülők akarnak, és ebben benne lesz a ruha, virágok, ételek stb..
 5/17 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nem. Akkor lenne gáz, ha ti zsarolnátok őket, hogy állják ők az esküvőt. Aki azt mondja erre, hogy gáz, az biztos irigykedik, mert nekik nem telik erre.
 6/17 anonim ***** válasza:
77%
Ha csak azért akartatok kis esküvőt mert nincs pénz nagyobbra akkor nyugodtan fogadjátok el! Régen is a szülők fizették az esküvőt és ha még fel is ajánlották akkor semmi okotok visszautasítani.
 7/17 anonim ***** válasza:
60%

Nekünk is a család fizette. Szerintem ez nem gond. Remélem mi is leszünk olyan helyzetben, hogy ki tudjuk fizetni majd a gyerekeinknek.

Mi is ki tudtuk volna, de ők felajánlották, elfogadtuk, hogy közösen kifizetik. Ami befolyik pénz pedig lesz hova tenni.

2013. máj. 7. 11:50
 8/17 anonim ***** válasza:
42%
Nem tudom, ez miért probléma? Régen kizárólag a szülők fizették az esküvőt, ez volt a megszokott.Nálunk most is természetes, hogy mi (szülők) fizettünk mindent. A gyerekek döntöttek mindenben, de az anyagi oldalát mi rendeztük. Nekünk meg sem fordult a fejünkben, hogy a gyerekek fizessék.
2013. máj. 7. 11:51
 9/17 anonim ***** válasza:
58%
Nekünk senki nem szólt bele. Nyilván tudtuk mi az az összeg amivel gazdálkodnunk kell. Persze pótolhattunk volna, de egy napra több pénzt nem akartunk annál költeni. Senki nem szólt bele sem a ruhámba, sem a díszítésbe. Nyilván véleményt mondtak, de ezt akkor is megtették volna ha egy forintot nem adnak :)
2013. máj. 7. 11:52
 10/17 anonim ***** válasza:
74%

Engem csak az zavarna, hogy ha a vendéglistába bele akarnak szólni, akkor biztos másba is.

Amúgy nem gáz.

2013. máj. 7. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!