Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem ciki ha a vőlegény családj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ciki ha a vőlegény családja állja az egész lagzit, a menyasszonyé pedig egyáltalán nem?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 13. 09:57
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Nem.
2013. ápr. 13. 10:00
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
nálunk is uez volt!
2013. ápr. 13. 10:14
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

A szüleim roppantul örültek volna ennek!

Nem ciki, de ilyenkor az lesz, és úgy, ahogy ők szeretnék, sok beleszólásod nem lehet, csak, ha normálisak.

És nem ciki, csak abban az esetben, ha ezt anyósod, apósod később majd az orrod alá dörgöli...

2013. ápr. 13. 10:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy a harmadik írja. Illetve akkor ciki, ha mindkét szülőpár megtehetné, de nem teszi meg csak az egyik.Na, az ciki.
2013. ápr. 13. 10:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Persze én sem arra gondoltam, hogy mivel ők fizetnek mindent akkor majd én többmilliós lagzit rendezek. Szeretném minél kevesebb pénzből lebonyolítani.
2013. ápr. 13. 10:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Nàlunk is ez volt, az én csalàdom sajnos jelen sem volt, pont akkor volt az a hatalmas havazàs:(( karma. Kicsi lagzi volt, pàrom és anYòsom fizette, nekem ciki volt, de majd a templomit intézem én!:) egyébkênt nem ciki, csak én vagyok olyan butus, hog frusztrált:)
2013. ápr. 13. 10:51
 7/10 anonim ***** válasza:
26%
Életed végéig fel fogják ezt majd emlegetni nektek, arra számíts!
2013. ápr. 13. 12:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Szerencsére nagyon jó emberek a párom szülei. Tudják, hogy az én szüleim nem állnak jól anyagilag.
2013. ápr. 13. 12:25
 9/10 anonim ***** válasza:

lehetne pl anyudéknak az h sütit sütnek segítenek díszíteni a termet teríteni stb...

ez is nagyon sokat számít nem csak az h kifizetik és akkor neked sem és nekik sem lesz fura az a helyzett

2013. ápr. 13. 14:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Utolsó jól írta, amit tudnak, segítenek a szüleid, és kész.

Ha nem rosszindulatúak anyósodék, és nem hánytorgatják majd fel, ne törődj vele, mit gondolnak mások. Egyébként a családon kívül ki tudhatja? Örülj, hogy nekik van rá pénzük, és gondolom, a legszebbet, legjobbat akarják nektek.

2013. ápr. 13. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!