Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként tényleg furcsa, hogy egyáltalán nem akarok hatalmas esküvőt?
Nekem az "álom-esküvőm" (ha már muszáj) úgy néz ki, hogy tavasszal/ősszel valami szép ruhában(de nem talpig fehér habos-babos menyasszonyiban) elmegyünk a városházára és csak a szűk család és a tényleg! legközelibb barátok körében kimondjuk az igent, aztán a kertben kajálunk és sokat iszunk! :D
A lehető legkevesebb fővel az esküvőmön.
Még nem igazán aktuális a téma, de a kérdések láttán eszembe jutott, én hogyan is képzelném el
szia!:)
szerintem nem furcsa. én sem akarok nagyot. csak a szuk csalad,a kozeli barátok és kész. aztán elmenni egy kis vendéglőbe,enni inni oszt jónapot :D
Én megértelek. Soha nem voltam az a nagy esküvőről álmodozó leányzó- persze aki így gondolja, azzal sincs baj. Szülők, nagyszülők (ha még élnek), testvérek (párjaik), és a legközelebbi barátok. Templomi esküvő ki van csukva, nem vagyok vallásos. Plusz az egyik válaszadó remekül megfogalmazta, amit én is érzek. Nagyon nem szeretek a figyelem középpontjában lenni, elég sokat bénázok. A gondolattól lever a víz, hogy mindenki az én mozdulataimat, szavaimat lesi majd :)
23/N
Köszi a válaszokat!!!
Örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül!!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!