Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő vagy férfi, akinek valaki vagy valami tönkretette az esküvőjét? Hogyan tettétek túl magatokat rajta?
Figyelt kérdés
Most szombaton volt a nővérem esküvője, minden tökéletes volt, egészen a vacsoráig. Beállított ugyanis nővérem ex barátja részegen, és elkezdte lökdösni a vőlegényt, aztán összeverekedtek. Azóta teljesen le van törve a tesóm.2013. máj. 3. 16:22
21/24 A kérdező kommentje:
Én mindenkit felpontoztam, valaki nagyon unatkozik itt.
Utolsó, az anyósok tudnak szemetek lenni. :) Ezt sajnos én is tapasztaltam..."Elvetted tőle" a fiát, ezért viselkedik így. Nekem meg is mondta az anyósom a szemembe, így, kerek-perec. :D
2013. máj. 3. 20:30
22/24 anonim válasza:
Én egy olyan történetet tudok, (egy paptól), hogy lezajlott szépen a lagzi, utána a menyecsketánc, és a férj elment a rokonsággal megszámolni az összegyűlt pénzt és leléptek vele. A házasságot érvénytelenítették de a pénz nem lett meg.
23/24 anonim válasza:
Egy anyakönyvvezető mesélte a sztorit, amikor egy módosabb figura házasodott az eszes és még véletlenül se anyagias arájával...
Kérdés férfihoz:
X.Y., kijelenti-e, hogy az itt megjelent Y.Z-vel házasságot köt?
Férfi: IGEN.
Kérdés nőhöz:
Y.Z., kijelenti-e hogy az itt megjelent X.Y.-nal házasságot köt?
Nő: Ha rám iratja a háza felét, a balatoni nyaralót...
(természetesen a házasság nem jött létre, ahhoz két IGEN kellett volna... hogy el is mondja az anyakönyvvezető a szertartás elején)
24/24 anonim válasza:
Nem véletlenül izgul mindenki azon, hogy ez a nap tökéletes legyen. Nekem az volt életem legborzasztóbb napja, amikor szültem az első gyerekemet. A férjemet aznap rúgták ki, a mentőnek nem adták meg az elsőbbséget, így belement egy kocsi, stb. Szóval senkinek se kívánom, de így 6 év távlatából már csak azon ámulunk, mekkora mázlink volt, hogy senki se halt meg, hogy a párom 2 hónap múlva kapott egy klassz állást (ahol a mai napig dolgozik), és hogy semmi baja se lett a fiunknak, pedig koraszülött is volt. Közhely, de az idő megszépíti a dolgokat. Pár év múlva már a srác lett a marha, a vőlegény pedig a hős és az egyik legviccesebb családi sztoriként mesélitek majd. Csak hát addig kell eljutni, most biztos nagyon rossz, én is magam alatt lennék az ara helyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!