Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van itt olyan nő vagy férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő vagy férfi, akinek valaki vagy valami tönkretette az esküvőjét? Hogyan tettétek túl magatokat rajta?

Figyelt kérdés
Most szombaton volt a nővérem esküvője, minden tökéletes volt, egészen a vacsoráig. Beállított ugyanis nővérem ex barátja részegen, és elkezdte lökdösni a vőlegényt, aztán összeverekedtek. Azóta teljesen le van törve a tesóm.

2013. máj. 3. 16:22
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Azért megvédeném a sógoromat, mert a vacsora kellős közepén toppant be, amikor mindenki evett. Egyből a tesómék asztalához ment, elkezdte ráncigálni a vőlegényt, bevert neki egyet. Ekkor gondolom a sógor bepöccent, és visszaütött. Aztán kb 6 embernek sikerült kivinnie a teremből, közben valaki kihívta a rendőröket. Magas, nagydarab ember, nem volt vele könnyű.
2013. máj. 3. 16:53
 12/24 anonim ***** válasza:
80%

Oké, ez másként hangzik, de ezt eddig nem írtad le. :)

Mondd meg a testvérednek, hogy ebbe kapaszkodjon bele, amikor nagyon maga alatt van: abba, hogy megvédték, abba, hogy kicipelték a barmot a teremből, hogy rendőrt hívtak, nem csak tátották a szájukat, hogy "buli van".

Sajnálom a sógort is, mert neki sem lehetett könnyű.

Szeressék egymást, úgy a legkönnyebb ezen túljutni. Idővel biztosan sikerül nekik. :)

2013. máj. 3. 17:05
 13/24 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, van két sokéves történet, mindkettőnek van alapja tudtommal, de már jó ideje "urban legend" - ként terjed.

Az egyik, amikor klasszikus falusi lagzi háznál, valami gombás kaja, és rá pár órára a macska rosszul lesz - nyávog, kínlódik, görcsöl... násznépen úrrá lesz a pánik, testületileg betódulnak a kórházba, gyomormosásra... mire visszaértek a macska megellett...

A másik, amikor egy Pest környéki agglomerációban lakó lány járt egy pesti fiúval, aki a köztisztaságnál volt sofőr. A lány meg se szó, se beszéd, egyszer csak eltűnt... eltelik 1 hét, 2 hét, aztán a fiú nem bírja tovább, és a szippantós kocsival, amit vezetett elment megnézni, hogy mégis mi van a lánnyal... és hát a lány épp a lagziját ülte valaki mással. Az arcnak meg elborult az agya, és a kocsiban lévő több m3 szennyvizet rányomatta a násznépre...

2013. máj. 3. 17:19
 14/24 anonim ***** válasza:
74%

A menyasszony annyira reszeg volt hogy megprobalta a zeneszt az etterem mogott megmaszni.Nem sikerult neki igy a szakaccsal probalkozott tovabb.

a volegney meg csak hulyen rohogott az asszonyon.

2013. máj. 3. 18:24
 15/24 anonim ***** válasza:
82%

Én csak az ismerősömet tudom felhozni pl.nak, úton voltak(vőlegény+apukája) amikor az autópályán az apuka megfordult, azóta sem tudja megmagyarázni, hogy miért tette. A vőlegény meghalt azonnal, a menyasszony pedig pszichiátriára került. Szóval inkább állítson be az ex, vagy ne menjen minden pöpecül, egye le magát, vagy öntse le magát a menyasszony, vagy ilyen kis bagatel dolgokat vegyünk, mint hogy haláleset történjen.

Ha az én esküvőmet tette volna tönkre így az ex, azt hiszem, olyat csavartam volna le neki ott, helybe rendezetten, hogy azt sem tudta volna hirtelen, melyik évezredben született...

2013. máj. 3. 19:13
 16/24 anonim ***** válasza:
84%

Az enyem felemás volt, bátyám lagzi közepette elkezdett panaszkodni, hogy ő haza akar menni meg rosszul érzi magát az emberektől, stb...utána párom nyomott be, hazajöttunk, eleve kapatos volt, erre felhozta két haverját is sörözni. A nászejszakánkon.

Nem mondom, hogy összeomlottam, de nem esett jól egyik se:)

2013. máj. 3. 19:34
 17/24 anonim ***** válasza:
83%
Volt kolléganőm terhesen lett szalmonellás, bekerült a kórházba. Mondta, hogy behoztak egy násznépet, vőlegénnyel, menyasszonnyal.....
2013. máj. 3. 20:14
 18/24 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Igen, egy haláleset, bármikor is történik, feldolgozhatatlan. Nagyon sajnálom. A hideg is kirázott, amikor ezeket elolvastam.

Azért vannak furcsa dolgok esküvőkön...Némelyik vicces, némelyik szomorú.

2013. máj. 3. 20:14
 19/24 anonim ***** válasza:
83%
Most komolyan: milyen ember az, aki lepontoz egy olyan választ, amely egy súlyos vagy egy halálos közlekedési balesetet ír le?! Akkor legalább azt is írná le, hogy miért nem hasznos szerinte a válasz!
2013. máj. 3. 20:24
 20/24 anonim ***** válasza:
96%
Ezeket a sztorikat olvasva,a mi esküvőnk felhőtlen volt,hisz nem karambolózott senki és nem halt meg senki.De a férjem családja eléggé megkeserítette a szertartást is,meg a lakodalmat főleg.Az anyósom mikor másfél éve felhoztuk az esküvő témát,azt mondta nem tud segíteni benne.Elfogadtuk,nem is kértünk segítséget tőlük.Mindent az én szüleim és mi álltunk.Én azt hittem,hogy nem lesz semmi gond,hisz nem kell aggódniuk az esküvő anyagi vonzata miatt,mégis az anyósom arcán olyan arckifejezés ült egész szertartás alatt,mintha csak muszájból ülne ott,mivel az egy szem fia házasodik.A lakodalomban a férjem családja leült egy kupacba,nem táncoltak,nem vegyültek az én családommal,majd a nagy részük vacsora után lelépett.Ami a násznép felét jelentette...A menyecske tánc alatt,az anyósom nem volt hajlandó táncolni velem.És nem értem miért,mert nem tettem ellene semmi rosszat.Azóta sem megyek hozzájuk ha nem muszáj...
2013. máj. 3. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!