Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Polgári szertartás szombati...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Polgári szertartás szombati napon, aznap reggel kettétörik a személyim, és nincs útlevelem. Ilyenkor mi a helyzet? Házasságot tudok kötni, vagy el kell halasztani az egészet 6 hónappal?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 30. 15:49
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Tehát akkora pechem van, hogy a házasságkötés napján megrongálódik a személyim. 2015-ben jár le egyébként. Ilyenkor az anyakönyvvezető még engedi a házasságkötést, és csak megdorgál, hogy azonnal cseréltessem ki?
2013. ápr. 30. 16:06
 12/37 anonim ***** válasza:
gondolj már bele, h ha jó előre be kell kjelentkezni és időpontot foglalni, akkor ott és akkor, előre kérik tőled a személyazponosságot igazoló iratot. enélküöl nem is kapsz időpontot a házasságkötésre. ha meg már kaptál, a ceremónia előtt a házasságkötős nénike nem fog téged abúzálni az iratbemutatással 10 perccel az igen kimondása előtt. vagy ha mégis kell, hát jó lesz félben is, ha mindkét fél nálad van
2013. ápr. 30. 16:08
 13/37 anonim ***** válasza:
3%
Most én vagyok a hülye? Én nem értem??? Miért rongálódna meg a házasságkötés napján a személyid? Miért befolyásolná ez az esküvőt?!?!?!?!
2013. ápr. 30. 16:09
 14/37 anonim ***** válasza:
77%

13.

a kérdés elképzelt helyzetre vonatkozik, a kérdező meg nem teljesen százas :)

2013. ápr. 30. 16:12
 15/37 anonim ***** válasza:
65%

Nekem konkrétan már bejelentkezéskor is darabokban volt,összetört,de nem akartam kétszer fizetni.Megházasodtunk szépen,és utána lett új.

Ha látszódik a száma,adatok rajta,fénykép,akkor nem gond ha törött.

16/37 anonim ***** válasza:
14-es a válasz tökéletesen kielégítő volt, köszönöm!!! :D :D
 17/37 anonim ***** válasza:
23%

bármi megtörténhet :)

nálunk a választás napján, zárás előtt valamivel jött valaki, hogy az iratát beleejtette az urnába, és nem tud nélküle utazni, és megy a röpülő ...

mondtuk neki, hogy szó sincs róla, hogy zárás előtt kikotorásznánk neki. :)

kiderült, mégsem esett bele.

viszont a felállított, darabokból hajtogatott papundekli szavazófülke résében találtunk beleszuszakolt érvényes

szavazólapot :) nem tudta, hova kell dugni ...

2013. ápr. 30. 16:26
 18/37 anonim ***** válasza:
20%
Fénymásold le, b+ ... vagy zárd el egy széfbe.
2013. ápr. 30. 16:26
 19/37 anonim ***** válasza:
0%
Aki azt írja, hogy a házasságkötéskor nem kérik, az téved. Igenis kérik, mert meg kell győződni róla, hogy valóban azok a személyek jöttek-e el házasságot kötni, akik bejelentkeztek.
2013. ápr. 30. 16:28
 20/37 anonim ***** válasza:
Hát tőlem például nem kérték!
2013. ápr. 30. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!