Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári szertartás szombati napon, aznap reggel kettétörik a személyim, és nincs útlevelem. Ilyenkor mi a helyzet? Házasságot tudok kötni, vagy el kell halasztani az egészet 6 hónappal?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 30. 15:49
11/37 A kérdező kommentje:
Tehát akkora pechem van, hogy a házasságkötés napján megrongálódik a személyim. 2015-ben jár le egyébként. Ilyenkor az anyakönyvvezető még engedi a házasságkötést, és csak megdorgál, hogy azonnal cseréltessem ki?
2013. ápr. 30. 16:06
12/37 anonim válasza:
gondolj már bele, h ha jó előre be kell kjelentkezni és időpontot foglalni, akkor ott és akkor, előre kérik tőled a személyazponosságot igazoló iratot. enélküöl nem is kapsz időpontot a házasságkötésre. ha meg már kaptál, a ceremónia előtt a házasságkötős nénike nem fog téged abúzálni az iratbemutatással 10 perccel az igen kimondása előtt. vagy ha mégis kell, hát jó lesz félben is, ha mindkét fél nálad van
13/37 anonim válasza:
Most én vagyok a hülye? Én nem értem??? Miért rongálódna meg a házasságkötés napján a személyid? Miért befolyásolná ez az esküvőt?!?!?!?!
14/37 anonim válasza:
13.
a kérdés elképzelt helyzetre vonatkozik, a kérdező meg nem teljesen százas :)
15/37 anonim válasza:
Nekem konkrétan már bejelentkezéskor is darabokban volt,összetört,de nem akartam kétszer fizetni.Megházasodtunk szépen,és utána lett új.
Ha látszódik a száma,adatok rajta,fénykép,akkor nem gond ha törött.
16/37 anonim válasza:
14-es a válasz tökéletesen kielégítő volt, köszönöm!!! :D :D
17/37 anonim válasza:
bármi megtörténhet :)
nálunk a választás napján, zárás előtt valamivel jött valaki, hogy az iratát beleejtette az urnába, és nem tud nélküle utazni, és megy a röpülő ...
mondtuk neki, hogy szó sincs róla, hogy zárás előtt kikotorásznánk neki. :)
kiderült, mégsem esett bele.
viszont a felállított, darabokból hajtogatott papundekli szavazófülke résében találtunk beleszuszakolt érvényes
szavazólapot :) nem tudta, hova kell dugni ...
18/37 anonim válasza:
Fénymásold le, b+ ... vagy zárd el egy széfbe.
19/37 anonim válasza:
Aki azt írja, hogy a házasságkötéskor nem kérik, az téved. Igenis kérik, mert meg kell győződni róla, hogy valóban azok a személyek jöttek-e el házasságot kötni, akik bejelentkeztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!