Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megsértődtek a rokonok, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megsértődtek a rokonok, mert nem mindenkit hívtunk meg az esküvőnkre, mit tegyünk?

Figyelt kérdés
Ősszel fogunk összeházasodni a párommal, és egy kis, hangulatos esküvőt szeretnénk. Ezért egy kis helyet választottunk ki, fix befogadóhellyel. Ez volt a leginkább hozzánk illő hely. Mindketten kis esküvőről álmodtunk, a kapcsolatunkhoz is ez illene inkább. Nem is akartuk a teljes rokonságot meghívni. Ebből lett a baj, néhány rokon bejelentette, hogy ha xy nem jön el, akkor ők sem, és azóta próbálják (részben sikerrel) a többieket is lebeszélni a megjelenésről. Ti mit tennétek?

2013. ápr. 29. 16:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én valahol még örülnék is:) Nem szeretek lagziba járni, legalább nem hívnának meg sehova a közeljövőben:) Na de ez én vagyok, szerintem ne bővítsetek kényszer hatására.
2013. ápr. 30. 11:05
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne bővítsétek ki! Én nem is értem az ilyet. A ti esküvőtök, nem tudom honnan veszik a bátorságot, hogy előírják kit kell meghívni. Még ha a szüleid finanszírozzák és vannak kéréseik, az hagyján, de mindenféle rokonok itt okoskodnak.

Nálunk egyetlen vendég volt, aki variált, hogy de miért nem hívjuk meg ezt, meg azt, meg amazt, mert szeretnének jönni, meg biztos adnának annyi pénzt, amennyibe kerülnének meg ilyenek. Hát azt hittem az eszem megáll. Főleg mikor jött ezzel, hogy adnának ám annyi pénzt. Nem is tudom egyesek mit gondolnak. Kit érdekel, írtunk egy vendéglistát, aki nincs rajta, az nem lesz meghívva, mondtam, hogy ez nem egy ilyen rendezvény, hogy bárki jegyet válthat és bejöhet. Ha azt mondta volna, hogy akkor ő se jön, akkor úgy lettem volna vele, hogy annyi gonddal is kevesebb.

Ne bővítsétek ki! Ha kicsi lesz, kicsi lesz, ha két tanús lesz, két tanús lesz. Mondom ezt úgy, hogy nagyon élveztem az esküvőnket, szép volt, jó élmény, és hiába jóval több pénzt kaptunk, mint amire számítottunk, voltak olyan összegek, hogy csak néztem, hogy tőlük ennyit, úristen, hogy köszönjük meg, még így is kb. 800 ezrünkbe került a dolog, szóval ha egyes rokonok az én fäszommal vernék a csalánt, meg nagyobb költségekbe kellene vernem magam miattuk, akkor inkább azt választanám, hogy nincs lagzi. Nagyon fogod bánni, ha még tovább nyújtózkodtok, egy rakás ember jön, akik miatt még többe kerül, és sokkal nagyobb lesz a veszteségetek egy olyan vendégsereg miatt, amit nem is ti állítottatok össze.

2013. ápr. 30. 15:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
12 vagyok már úgy értem, hogy nyilván nem profit szerzési céllal tart esküvőt az ember, mi is úgy voltunk vele, hogy rászánjuk, de azért nem mindegy, hogy a magad választása kerül x összegbe, vagy a hülye rokonság rászorít, hogy még többet költsél. Azért amilyen árak vannak néhány plusz család több száz ezer forint. Egy normális fiatal párnak rohadtul nem mindegy. Arra meg nem lehet alapozni, hogy hátha adnak annyit. Láttam már olyan 120 fős lagzit, ahol 600 ezer lett a menyasszonytánc vége, hát gondolhatjátok, hogy nem annyiba került és vendégek jó része azért volt ott, mert a rokonok elintézték, hogy mi az, hogy xy nem lett hívva.
2013. ápr. 30. 15:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem kell velük foglalkozni. Gondolom akiket meghívtatok azért hívtátok mert szeretitek, akit meg nem azt nem, vagy nem ismeritek. Az úgyis elmegy akiknek fontosak vagytok!
2013. máj. 17. 23:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekünk az ellenkezöje volt...Többen kijelentették,hogyha X-Y jön...Ök bizony nem...

Pofátlanság tartottam akkor is és most is és valójában nem is értem..azt hittem okosabbak ennél de tévedtünk.Amelyik rokon ilyet mondd...köszönd meg udvariasan és közöld velük hogy az a Ti napotok és ha valami nem tetszik nem kötelezö elmenni.Mi is ezt tettük volt sértödés rendesen :)

2014. febr. 7. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!