Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen étkészletet vennél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen étkészletet vennél nászajándékba?

Figyelt kérdés
Fiatal baráti pár, annak örülnének, mondták, nem magamtól találtam ki. Két kamasz gyerekkel hívtak, ha ez számít.
2013. ápr. 29. 13:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Életben még kisebb, a képen nem is látszik annyira. Néztük már egy páran kolléganőkkel, mindenkinek a leveses tányérral volt problémája.
2013. ápr. 29. 16:03
 22/29 A kérdező kommentje:
A mélyedése nem sokkal nagyobb, mint a kávés csésze, mert az se bögre. Pedig ez szép, bár ahogy néztük, sok a hiba rajta, ilyen fekete pontok, meg göcsörtök a porcelánban. Itthonra venni más lenne (de a mély tányér akkor is nagyon kicsi). Anyósom vett ilyet, jó indulattal két deci folyadék fér bele, de akkor még nincs sűrűje a levesnek, a kisebb adagot mérik 3 decinek levesből. A főzelékből még több, de az már végképp nem teszed bele.
2013. ápr. 29. 16:11
 23/29 anonim ***** válasza:
16%

Napi 14 óra munka már szabálytalan...

De tény,napi 8 órát dolgozunk,figyelünk arra amit eszünk,még sosem volt kicsi az ekkora tányér.

Lemértem,kicsivel több mint 3 dl fér bele.

Szerintem levesből,főzelékből ennyi elég.

2013. ápr. 29. 16:20
 24/29 A kérdező kommentje:
Most nem védeni akarom a kicsi tányérozót, de a napi 14 óra munka max. akkor szabálytalan, ha alkalmazott vagy, ha magadnak dolgozol, akkor senki se variál azon, hogy mikor hagyod abba.
2013. ápr. 29. 16:23
 25/29 anonim ***** válasza:
86%
Nem erről szól ugyan, de a lényeg, hogy felénk nem nagyon ismerik a 8 óra munkát, az emberek örülnek ha van hol dolgozniuk, és befogják a szájukat. Férjem építőiparban bizony napi 12-14 órát, és még én is egy kívülről "exkluzívnak" számító drogériában 12 órákat! Ha szabályos, ha nem ennyit. Ha nem tetszik fel lehet mondani, 600 életrajz van bent, akik várják a felvételt. De most nem erről van szó, hanem arról hogy aki írta, hogy ők nem zabálnak. Mi sem zabálunk, de az Én férjemnek ez a tányér kicsi, Ő nem lakik jól ennyi levessel, sem főzelékkel, és vendégek elé sem raknám ki, nem azért mert nem szép. Szépnek szép, de kicsi. Részemről ennyi.
2013. ápr. 29. 16:30
 26/29 anonim ***** válasza:
24%

Ez már tényleg teljesen más téma, de az elmúlt években a tányérméretek valami 25%-kal nőttek. Sajnos ezzel is azt generálják, hogy zabálj, fogyassz, szedj mindenből minél többet. (És ha valaki valóban éhes még az egy tányér után, akkor szedjen még egy tányérral, csak nem szakad le a keze...?)

Szerintetek miért van kb. minden második embernek jelentősebb túlsúlya? Részben ezért.

Ettől még nem kell megvenni azt a készletet, és lehet, hogy az már tényleg alulméretezett, de tény, hogy az emberek többsége többet szed a (nagy) tányérjára, mint amit meg bír enni, és még így is többet eszik, mint amire szüksége van.

Még off-abb: elég irritáló, ha valaki az "én"-t nagybetűzi. Modortalanság, olyan, mint amikor élőszóban valaki minden mondatát egy hangsúlyosan megnyomott ÉN-nel kezdi...

2013. ápr. 29. 16:53
 27/29 A kérdező kommentje:

Érdekes, mi mikor magunknak vettünk készletet, nem tudom hány helyet végig jártunk, mire normális nagy tányérokat találtunk, mert régen még méretet adtak, nem ezeket a kínais óvodás készleteket.

De tényleg, ha megnézel egy régi normális porcelán készletet, vagy 20-30 éves menzás készletet, akkor amiket sok helyen manapság adnak mélyt tányérok fele akkorák csak.

2013. ápr. 29. 17:05
 28/29 anonim ***** válasza:
Én valami modernebb, ízléses darabot vennék, olyat, amit később majd rendszeresen tudnak használni. A színes az jópofa, de ha nincs nekik étkészletük, vagy nem megfelelő a mindennapi használatra, az nem feltétlenül jó választás, mert nem biztos, hogy később egy karácsonyi ebédnél vagy egy ballagási ebédnél jól mutatna. Én a sima fehér mellett vagyok, esetleg diszkrét minta a szélén.
2013. ápr. 29. 22:16
 29/29 anonim ***** válasza:

Nekem van egy régi ronda csipkés szélű tányérom, amit barátom nem engedett hogy kidobjam, de azért, mert az a legnagyobb.

Amiket én vettem, szép dizájnos kis tányérokat, azok csak feleakkorák, és a pasim nem is akar enni belőle. Neki mindig a legrondább, de legpraktikusabb tányérok tetszenek.

Nekem meg inkább legyen szép, de hát mondjuk legfeljebb kétszer eszek belőle ha kevés fér csak bele :D

2013. ápr. 30. 01:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!