Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjunk nászajándékba?
Fiatal pár, közeli hozzátartozó a vőlegény. Maximum 200 ezer forint értékben. Készpénz és utazás nem lehet.
Ötlet?
HAztartasi gepek, mint pl. huto, TV, mikro, Kave fozo.
Ezekbol is vannak modernebbek, igy vehetsz tobb db-ot, affele ajandekcsomag meglepetes.
Akkor szüleiket kérdezd,ők tudni fogják.
Mi se akartuk mondani,hogy miket szeretnénk,szüleink viszont tudták,így ők közvetitettek..(és nem lett kettő semmiből)
Szerintem ha ennyi pénzt rászántok akkor megkell kérdezni. Hülyeség hogy akkor nem igazi ajándék. De ilyen összeget botorság kidobni egy olyanra ami nem kell nekik igazán. És az még nagyobb hülyeség hogy idegenektől várod a megoldást ahelyett hogy megkérdeznéd tőlük.
Most tegyük fel én mosogatógépet ajánlok, nem is inkább egy robot porszívót mert én most azt szeretnék de mi a biztosíték hogy ő nem egy nagy hülyeségnek tartja? Vagy amit írtak jó, a szülőket megkérdezni. Mi is mondtunk 1-2 ötletet anyukámnak ha valaki kérdezi. Mondjuk én még mindig a pénz ajándék híve vagyok mert azt arra költik amire akarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!