Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen étkészletet vennél nászajándékba?
5. Szerintem a kérdezőnek van két kamasz gyereke, nem a házasulandó párnak. De azért nyomtam Neked egy zöldet, mert annyira megnevettettél a válaszoddal!
Kérdező: nem vennék semmilyet, az árát adnám oda nekik, amennyit szánok rá. Mi is amiket kaptunk étkészletek, meg ilyesmik, hát nem semmik voltak.
2013. ápr. 29. 13:44
12/29 A kérdező kommentje:
Minket hívtak két gyerekkel, nem tudom, azt hittem egyértelmű a kérdés. Mivel láttam itt, hogy pénznél személyre számolgatnak. Nekik nincs gyerekük, egy fiatal pár.
13/29 A kérdező kommentje:
Megkérdeztük, hogy valaminek örülnének, vagy pénznek, azt mondták, hogy étkészlet az jó lenne.
14/29 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, hogy milyen szokás, mert voltunk vásárolni és akkor mutatja a férjem, hogy ott egy jó az. De most állítsunk oda egy 4-5 ezer forintos Tesco étkészlettel? Azért annál valami jobbat kellene, nem?
Annál azért valami jobbat, ha megengedhetitek. Menjetek el Ikeába, ott megfizethető, de nagyon szép, modern, használható, jó minőségű étkészletek vannak. Egyszerűbbek, semmi csicsa, de több árfekvés és több fazon is van.
2013. ápr. 29. 14:07
Esetleg ajándékutalványt is adhattok nekik konyhafelszerelés boltba vagy márkabotlba (pl. luminarc, villeroy&boch, dajar, stb.) ha végképp nem tudtok dönteni a stílus felől.
2013. ápr. 29. 14:12
[link]
Füstszínű étkészlet.
Kistányér,mélytányér,lapostányér,pohár,kávéscsésze,kávéscsésze-alátét,esetleh cukortartó,tejkiöntő,levesestál.
Én imádom,mi is nászajándékba kaptuk,nem törékeny (konkrétan gyerek vágta már földhöz és nem tört el),szép de nem csicsás,mikrózható (fő szempont).
10-15ezerért komplett készletet tudsz venni,ha csak tányérok,akkor 6-8ezer.
2013. ápr. 29. 14:44
Teszkós szép ugyan, de Én néztem, a leveses tányér olyan kicsi, hogy abból aztán levest enni nem lehet, max. egy kis dobozos joghurtot. Nem tudom kiknek gyártották, bölcsödéseknek? Ha nem tudtok dönteni, akkor valóban utalvány a legjobb!
2013. ápr. 29. 15:14
[link]
Nekünk ez a fajta teszkós van,én szeretem hogy nem az a nagyonnagy mélytányérja van.
Mi nem zabálunk,1 adag leves pont belefér úgy,hogy nem lötykölődik ki.
2013. ápr. 29. 15:52
20/29 A kérdező kommentje:
A belinkelt tescosat láttam, az tényleg nagyon kicsi.
Kapcsolódó kérdések: