Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői ruha a H&M-ből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői ruha a H&M-ből?

Figyelt kérdés

Ezt a ruhát néztem ki magamnak:

[link]

Szerintem nagyon jól áll, mivel elég vállas vagyok hozzá, a derekam és a csípőm viszont keskeny. Szerintetek milyen lenne menyasszonyi ruhának, egy október eleji, kb. 50 fős esküvőre?

Ha a lányotok ilyen ruhában akarná kimondani az igent, hogy tetszene nektek?

2013. ápr. 25. 15:38
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem személy szerint nem tetszik a ruha, de nem ez vele a baj, hiszen az ízlés egy dolog. Az sem, hogy vintage stílusú. Sokan nem kedvelik ezt a stílust, tény, de ha a menyasszonynak tetszik, válasszony nyugodtan ilyet.

A probléma inkább az ár-érték arány. A H&M ruhái nem éppen jó minőségűek általában, 80.000-ez kiadni egy ilyen egyszerű ruháért pedig rablás lenne. Egy varrónő szuper minőségű selyem béléssel és csipkével maximum feleennyiért megvarrná, és azt még tovább is tudnád adni talán.

Azoknak, akik teljesen eltérő stílusú csipkeruhákat linkelgetnek: minek? Ha a kérdező ezt a stílust szereti, hiába linkeltek vállatlan, hátat mutató, mell alatt szabott ruhákat.

A másik probléma a ruhával: ez egy 50 fős esküvőre kicsit kevés - ha nincs a meghívón külön dresscode, akkor valószínűleg a női vendégek fele túl fog öltözni. Egy kis kéttanúsra el tudnám képelni, de nagyobb esküvőre nem.

2013. ápr. 26. 10:41
 32/35 ivilicious ***** válasza:
100%

akkor hosszú ujjú...ez?

[link] az első sztem

[link]

[link]

2013. ápr. 26. 13:08
 33/35 anonim ***** válasza:
90%

Jajj ez nagyon szörnyű. :))

Mindenki csinosabb lesz nálad, ezt akarod?

2013. ápr. 26. 14:55
 34/35 anonim ***** válasza:
Nekem a hímzés mintája kivételével nagyon tetszik. Tetszik a viktoriánus beütés... legalább nem a tízezredik habos-babos vagy pánt nélküli kommersz. De ennyit sztem ne fizess érte, varratva jobb minőséggel olcsóbban kijönne.
2013. ápr. 29. 22:34
 35/35 anonim ***** válasza:
ha már ebből a kollekciójából választasz a h&m-nek, én inkább ajánlanám azt a fáradtzöld tüllös pántnélkülit, vagy ami gyönyörű, a hátán teljesen kivágott, elöl zárt mályva színű:) de egyébként nekem ez is tetszik! De akkor tényleg az esküvő stílusának is igazodnia kéne hozzá
2013. ápr. 30. 19:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!