Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői ruha a H&M-ből?
Ezt a ruhát néztem ki magamnak:
Szerintem nagyon jól áll, mivel elég vállas vagyok hozzá, a derekam és a csípőm viszont keskeny. Szerintetek milyen lenne menyasszonyi ruhának, egy október eleji, kb. 50 fős esküvőre?
Ha a lányotok ilyen ruhában akarná kimondani az igent, hogy tetszene nektek?
csipkés,csodaszép
De amit te mutatsz,az több mint csúnya.
Öreges,kosszínű,csúnya.
Nem is találok jelzőket.
első írta jól.
Kegyetlenül drága az én ízlésemnek.
Ha neked ez tetszik, akkor vedd meg, ha van rá pénzed, akkor pláne.
én biztos, hogy beszélnék egy varrónővel, hogy mit tudna ő csinálni, főleg ha alakíttatni akarsz rajta egyébként is.
Bocsi, de szerintem ettől vannak sokkal szebbek, pláne ennyiért.
Szerintem mindenki az esküvőjén akar a legszebb lenni. Biztos, hogy ez a ruha a megfelelő? Menj el egy ruhaszalonba, nézz szét, és ha még akkor is ez a ruha kell, akkor hajrá. De benne van a pakliban, hogy rajtad kívül nem sok emberkének tetszik majd.
Én ruhaipari technikus vagyok. Csináltam már egyedi megrendelésre esküvői ruhákat is. Nem akarlak megbántani, de ez a ruha nem esküvőre való. Borzasztóan drága, nincs ár-érték arányban amit megveszel, és amennyi pénzt kiadsz érte.
Az én tanácsom: NE ezt válaszd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!