Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői ruha a H&M-ből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői ruha a H&M-ből?

Figyelt kérdés

Ezt a ruhát néztem ki magamnak:

[link]

Szerintem nagyon jól áll, mivel elég vállas vagyok hozzá, a derekam és a csípőm viszont keskeny. Szerintetek milyen lenne menyasszonyi ruhának, egy október eleji, kb. 50 fős esküvőre?

Ha a lányotok ilyen ruhában akarná kimondani az igent, hogy tetszene nektek?

2013. ápr. 25. 15:38
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
81%
Van egy sajátos, "vintage" stílusa. Szerintem akkor nézne ki jól, ha az egész esküvő, lakodalom stb. ilyen, meg akkor nyilván a vőlegénynek is ebben az irányvonalban kellene öltönyt keresni.
2013. ápr. 25. 16:13
 22/35 anonim ***** válasza:
77%
kicsit viktoriánus beütése van, nekem nagyon bejön ;)
2013. ápr. 25. 16:17
 23/35 anonim ***** válasza:
25%
Gyakorlati kèrdés: Volt már rajtad csipkeruha? Halálra szúr.
2013. ápr. 25. 16:18
 24/35 anonim ***** válasza:
78%

Nekem nagyon tetszik a ruha. Tudni kell viselni, de ha ilyen a stílusod, akkor nem lesz gond vele.

Az is tetszik, hogy különleges. A többiek által linkeltek is szépek, csak olyan átlagosak.

És külön nagy előnye, hogy zárt, nem pakolod ki a melled, vállad, hátad, mint a többinél. Így sokkal elegánsabb.

Viszont tényleg borzasztóan túlárazott. 80 ezret azért nem ér. Szóval szerintem nézz még körül a piacon, elég valószínű, hogy találsz hasonlót olcsóbban.

2013. ápr. 25. 16:42
 25/35 anonim ***** válasza:
41%

nem gondoltam volna, h a H&Mben vannak ennyire drága ruhák. sőt, nem egyszerűen drága, hanem túlárazott. tipikus sznob libáknak való, akik csak azért megveszik mert X cég gyártotta. egyébként sztem nagyon ízléstelen, kb mintha egy függönyt csavartál volna magadra.

ennyi pénzből már olyan csipkecsodát varratsz, h megszólal, és teljesen rád lesz szabva, mintában, színben, fazonban téged tükröz, és nem egy agyament divattervező durva viccének esel áldozatául.

2013. ápr. 25. 17:42
 26/35 anonim ***** válasza:
59%
Ez a ruha finoman szólva sem szép. Menyasszonyi ruhának egyáltalán nem tudnám elképzelni. Na és az ára!!! Ennyiért már szép ruhát is kapsz.
2013. ápr. 25. 18:01
 27/35 anonim ***** válasza:
59%
Ne viccelj! Fele ennyirét béreltem a ruhámat és csodaszép volt!
2013. ápr. 25. 18:59
 28/35 anonim ***** válasza:
72%
Nekem tetszik, de csak egy vitage stílusú esküvőre való, az árát viszont nem éri az tuti, hasonló stílusút tuti találnál olcsóbban is.
2013. ápr. 25. 19:43
 29/35 anonim ***** válasza:
79%
Az első válaszolókhoz csatlakoznék! Szerintem is függönyös, és felül az a zártság! Oké, hogy hűvösebb lesz, de na. Inkább vegyél fel valami kis kabátkát, de amúgy meg a Te esküvőd, és Neked kell jól érezni magad benne, és azok előtt kell jól kinézned, akik mennek az esküvőre! Én attól tartanék ebben a ruhában, hogy lesz, aki túlöltöz.
2013. ápr. 25. 20:16
 30/35 anonim ***** válasza:

nekem nagyon tetszik...de az ára borzasztóan magas....ennyit nem ér ez a ruha....

de ilyen ruhához tényleg egy vintage esküvő illik:)

2013. ápr. 26. 08:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!