Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői ruha a H&M-ből?
Ezt a ruhát néztem ki magamnak:
Szerintem nagyon jól áll, mivel elég vállas vagyok hozzá, a derekam és a csípőm viszont keskeny. Szerintetek milyen lenne menyasszonyi ruhának, egy október eleji, kb. 50 fős esküvőre?
Ha a lányotok ilyen ruhában akarná kimondani az igent, hogy tetszene nektek?
Nekem nagyon tetszik a ruha. Tudni kell viselni, de ha ilyen a stílusod, akkor nem lesz gond vele.
Az is tetszik, hogy különleges. A többiek által linkeltek is szépek, csak olyan átlagosak.
És külön nagy előnye, hogy zárt, nem pakolod ki a melled, vállad, hátad, mint a többinél. Így sokkal elegánsabb.
Viszont tényleg borzasztóan túlárazott. 80 ezret azért nem ér. Szóval szerintem nézz még körül a piacon, elég valószínű, hogy találsz hasonlót olcsóbban.
nem gondoltam volna, h a H&Mben vannak ennyire drága ruhák. sőt, nem egyszerűen drága, hanem túlárazott. tipikus sznob libáknak való, akik csak azért megveszik mert X cég gyártotta. egyébként sztem nagyon ízléstelen, kb mintha egy függönyt csavartál volna magadra.
ennyi pénzből már olyan csipkecsodát varratsz, h megszólal, és teljesen rád lesz szabva, mintában, színben, fazonban téged tükröz, és nem egy agyament divattervező durva viccének esel áldozatául.
nekem nagyon tetszik...de az ára borzasztóan magas....ennyit nem ér ez a ruha....
de ilyen ruhához tényleg egy vintage esküvő illik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!