Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit sírtatok az esküvőtökön?
Elősorban nők véleménye érdekel, de ha van olyan pasi, aki bevallja, hogy pityergett, azt külön megköszönöm (vagy ha valaki leírja, hogy a férje sírt). hajlamos vagyok elérzékenyülni, félek, hogy az egész esküvőmön bőgni fogok.
Nem ciki ez?
"kissé kínos igen mert az ember akkor sír ha szomorú.."
Van a magyarban (meg más nyelvekben is) egy olyan kifejezés, hogy örömkönnyek. Nem is tudom miért.
Saját esküvőm még nem volt, viszont szinte rendszeres, hogy meg-megkönnyezek egy-egy mozzanatot, pedig férfi vagyok. Általában arra fogom, hogy esküvői fotográfusként eléggé emocionális lényként tekintek magamra és ahhoz, hogy a megfelelő fotókat tudjam elkészíteni a megfelelő pillanatról, át is kell tudnom érezni azt. Hittel vallom, hogy aki nem hisz a házasságban, a szerelemben az nem lehet igazán jó esküvőfotós, de ez már egy másik történet.
Szerintem semmi ciki nincs benne, ha elsírod magad, elvégre ezek meghitt és igazi pillanatok, részben ez teszi valódivá ezt az egészet. Egy esküvőn két ember örök hűséget fogad egymásnak, összekötik életük fonalait, örökre. Mi ez ha nem varázslat? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!