Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit sírtatok az esküvőtökön?
Figyelt kérdés
Elősorban nők véleménye érdekel, de ha van olyan pasi, aki bevallja, hogy pityergett, azt külön megköszönöm (vagy ha valaki leírja, hogy a férje sírt). hajlamos vagyok elérzékenyülni, félek, hogy az egész esküvőmön bőgni fogok.
Én kétszer sírtam. A szülős résznél (Akkor apukámon is láttam, hogy nem sok hiányzott, ami nagyon meglepett. Na nem azért mert rossz lenne a viszonyunk, csak nekem ő még mindig a nagy és erős apukám:)) És amikor a férjem előadott egy számot pár másik pasival. Ez nagyon meglepett, kicsit elérzékenyültem.
Magán a szertartáson nem bőgtem.
Nála nem volt könnyezés, nem az a típus.
2013. ápr. 24. 17:52
12/22 anonim válasza:
Az aláíráskor elcseppent egy könnycseppem. Végig erős voltam, voltunk...szorítottuk egymás kezét a ceremónián, mint a rohadalom. :D Pedig én is sírok még a reklámokon is.
2013. ápr. 24. 18:23
13/22 anonim válasza:
Nem pityeregtem az esküvőn, de ha tudtam volna mi vár rám, zokogva szaladok világgá....
2013. ápr. 24. 18:42
14/22 anonim válasza:
Nálunk annyira meg voltam szeppenve, és annyira magunkra koncentráltam, hogy nem jutottam el a sírásig :) Bezzeg a férjem, nála elcsöppent pár könnycsepp, mikor bevonultam! Meg apukám is kicsit könnyezett (ő adott össze minket, úgyhogy emlékezetes szertartás volt) :)
2013. ápr. 24. 18:50
15/22 anonim válasza:
tavaly voltam olyan esküvőn, ahol még a vőlegény is elmorzsolt pár könnycseppet, vagy inkább az a jó kifejezés h fátyolos volt a szeme.
édesek voltak, a menyasszony is meg volt hatódva eléggé.
ez még nem ciki, az emberből kitörnek az érzelmek, de azért nem kell úgy bőgni mint a záporeső.
2013. ápr. 24. 19:42
16/22 anonim válasza:
Az én férjemnek pár könnycsepp a templomi esküvőn legördült. Le sem tagadhatná, látszik a felvételeken is, hogy milyen fátyolos a tekintete szinte végig. :-) De én ezt szeretem benne. Ugyanígy fátyolos lett a tekintete, amikor kiderült, hogy édesapa lesz, arról nem is beszélve, amikor látta uh-n a babát és meghallotta a szívhangját. De nem bőgött az esküvőn mint egy gyerek, nem is hüppögött, csak látszott rajta, hogy meghatódott. Egyébként én azt hittem, hogy én bizony végig fogom sírni, de nekem is csak könnycseppek jöttek. Szerintem nem ciki, ha ilyen pillanatokban egy férfi is elérzékenyül. Inkább legyen ilyen, és mutassa ki az érzelmeit mint egy érzéketlen alak.
2013. ápr. 24. 19:50
17/22 anonim válasza:
Nem, nem ciki. Sírj, ha neked az úgy jó.
2013. ápr. 24. 21:00
18/22 anonim válasza:
Én néha még az utcán fekvő hajléktalant látva is sírásig szomorodok, de az esküvőmön nem sírtam, nagyon jó volt, a vendégek is a legjobb formájukat hozták.
2013. ápr. 24. 21:13
19/22 anonim válasza:
Nem sírtam semennyit. Én magam is meglepődtem. Bár nem vagyok érzékeny típus, de ezt nem gondoltam volna, hogy akkor sem fogok sírni, ha látom, hogy a szüleim zokognak - mert ebben persze biztos voltam. De kibírtam! Végig nevettük az egészet a férjemmel, eszünkbe sem jutott sírni. Meghatottak voltunk, de ez nem sírásban jött ki. Amúgy nem gondolnám, hogy ciki. Ez van akinek csak egy papír - valószínűleg ők gondolják cikinek a sírást, viszont van, akinek egy hatalmas esemény, hiszen élete hátralevő részét elvileg összeköti egy másik emberrel, és hát valljuk be, ez egy nagy pillanat. Ha sírnod kell, hát sírj, ne szégyelld egyáltalán. Persze próbáld visszatartani hüppögés szintre, amennyire csak lehet, mert különben a sminked bánja majd. :)
2013. ápr. 24. 23:24
20/22 Missi_Key válasza:
:d én az elején azt hittem valami kényszerházzasságos kérdés lesz...
miért sírnál? kissé kínos igen mert az ember akkor sír ha szomorú..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!