Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg így van?
Figyelt kérdés
Most beszéltem a pappal, és azt mondta h nem erősíthetjük meg a házasságunkat a férjemmel, mert hogy ez törvénytelen, és hogy őt felfüggeszthetik!
akkor hogy lehet, hogy mások akár minden évben újra és újra összeházasodnak a templomban? (katolikus)
2013. ápr. 24. 14:58
2/8 A kérdező kommentje:
keresek, de nem veszi fel a telefont:):)
2013. ápr. 24. 15:03
3/8 anonim 

válasza:

Nem vagyok vallásos, de: amit Isten egyszer már összekötött, miért kéne összekötni újra? Ez ilyen amcsi baromság, már nálunk is divat lenne? Az évfordulós vacsi/kirándulás/mozi/színház/nyaralás már ciki?
4/8 anonim 

válasza:

mivan? :D ilyen hülyeséget. Nem esküvőt akarsz kötni hanem egy misét (gondolom) kettőtökért ajánlva ahol esetleg van egy kis rész mikor elismétlitek az esküt. Szüleimnek ilyen volt az ezüst lakodalmukon Én nem hiszem h ez bárkit is sértene vagy olyan törvénytelen dolog lenne...tényleg keress másik papot
6/8 anonim 

válasza:

Hülyeség.
Nagyszüleim tavaly 50.évforduló alkalmából csináltak ilyet,katolikus templomban,katolikus pappal.
7/8 anonim 

válasza:

Lehet kérni, misét halottak lelki üdvéért és a házasságért is. De ez nem lesz újra esküvő vagy mégis, hogy képzeled? Elmondja mise közben, hogy a Kis Pista meg a Nagy Mariska boldogságáért aztán kész.
8/8 anonim 

válasza:

Én is voltam ilyen "megerősítésen" de az 30 éves házassági évforduló volt, és nem minden évben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!