Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Illetlenség volna meghívnom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illetlenség volna meghívnom a volt feleségemet az esküvőmre, ha az állítása szerint még mindig szeret?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 22. 16:07
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

Ha o csalt meg akkor a duma meg mindig szeret az nagy kamu .Aki szeret igazan az nem csal meg sot masra ra se nez.

Az uj asszonyjelolt pedig nem gyozott semmiben egyszeruen uj partner ennyi.

2013. ápr. 22. 17:28
 32/47 anonim ***** válasza:
100%

De, boldogságot érdemelsz. De a menyasszonyod a viselkedése alapján egy liba.

Ha megcsalt a feleséged, akkor mégis kinek akar bizonyítani az új asszonyka? Csak akkor lenne oka erre az egészre, ha mondjuk miatta tetted ki a feleséged.

Mondjuk ha a feleség csalt meg, nem értem, mi az, hogy dobjam el őt IS???

2013. ápr. 22. 17:29
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

te kérdező egy picit sem érzed furcsának, h a menyasszonyod szerint az esküvőtök lesz az ex nejed felett aratott diadal napja? más nők (pl én) csak a férjükre szeretnének koncentrálni és csak olyanokat szeretnének látni a meghívottak között, aki mindkettőjüket szereti, elfogadja és együtt tud örülni az ifjú pár boldogságának. ez az egészséges hozzáállás. ha a kjelenlegi barátnődet az esküvője napján is a bosszú és az elégtétel élteti, akkor nagyon nehéz lesz melletet őszintén boldog lenni. de látom, h te ezt nem érzed, elmagyarázni meg nem lehet

sok boldogságot :)

2013. ápr. 22. 17:34
 34/47 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már nem látjátok, hogy a vőlegénynek még tetszik is, hogy két tyúk harcol érte? Na, nem sokára ebből a nőből is menny-asszony lesz!
2013. ápr. 22. 17:37
 35/47 anonim ***** válasza:
71%
Nem olvastam el az összes kommentet, de akármi is a kerettörténet, semmiképp sem ízléses dolog, és épeszű ember inkább kihagyná...
2013. ápr. 22. 17:57
 36/47 anonim ***** válasza:
100%

34.

igen, mindhárom szereplő IQ light, ha nem szűnt volna meg, haknizhatnának a történetükkel a Mónika Showban. ahogy elnézem, büszkén vállalnák

2013. ápr. 22. 18:10
 37/47 anonim ***** válasza:
Ne hívd meg.
2013. ápr. 22. 20:31
 38/47 anonim ***** válasza:
76%

Ezzel a "megérdemlem a boldogságot" szöveggel csinálsz magadból másodjára is balekot. Nem a házasság intézményével van a gond, hanem azzal, hogy azt alapvetően nem érzelmi analfabétáknak és örök tízéveseknek találták ki... TI rontjátok a statisztikát.

Vagy most örülsz, hogy van mégegy nő, aki hozzádmenne? Elárulom barátom, hogy rengeteg bugyuta szutyok várja, hogy gyűrűt húzzanak az ujjára, szóval nőt mindig fogsz kapni. Boldogságot viszont aligha.

2013. ápr. 22. 20:54
 39/47 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarod hogy botrányba fulladjon az esküvő, NE hívd meg!

A menyasszonyodat pedig végképp nem értem, ez a fontos neki???!

2013. ápr. 22. 22:09
 40/47 anonim ***** válasza:
100%

Ti nem a cukrászdás idióták vagytok?

Én nem hívnám meg, sőt, átgondolnám az egész esküvő dolgot. Én egy számító, játszmákat játszó, alattomos önző nő vagyok, így nekem elhiheted, ennek a menyasszonynak többet számít az, hogy beletaposhat a volt nejedbe, mint te. Jobban táplálja ez a játszma a kapcsolatotokat, mint az ő szerelmetes érzelmei.

2013. ápr. 22. 22:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!