Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » E honapban hazasodtam masodszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

E honapban hazasodtam masodszor, es a mostani ferjem is. A volt felesegenek most lesz a szulinapja es engem bant, hogy meg szulinapi sms koszontok vannak. Jogos e a kiakadasom, hisztim e miatt?

Figyelt kérdés
14 hetes terhes vagyok, de a volt felesege miatt allando a vita.
2009. szept. 25. 10:50
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
26%

12:02!

Ha figyelmesen elolvastad volna, éppen azt írtam, hogy én próbálom a gyerek érdekeit nézni!

És nem akarom , hogy haragban legyenek, de nem is kell jópofizni!

2009. szept. 25. 12:06
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
12:06 - Olvastam, de akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. Szerinted a gyerek nem érzi, hogy valami nem stimmel?
2009. szept. 25. 12:12
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Nos,én tapasztalatból írok.Én is elváltam,és a volt férjemmel a mai napig baráti kapcsolat van.Igaz van egy közös fiúnk,és ő miatta is tartjuk a kapcsolatot.A gyerek érdekeit néztük,amikor szét váltak az útjaink,hogy nem vitázunk,nem csapkodjuk a tányérokat,hanem mindent rendesen megbeszélünk...Az exférjem azóta újra nősült,és azóta lett egy kislánya is..Én is boldog házasságban élek,és amikor meghívtak minket a babaköszöntőre szívesen mentünk,mert tudom,hogy az új feleség nem a vetélytársat látja bennem.Én személy szerint kedvelem az új feleséget is,mert szereti a fiamat,és a fiam is szereti őt.Nekem meg ennyi elég!Mivel mi külföldön élünk,így bizony előfordul nagy ritkán,hogy amikor a fiam beszél az apjával,engem is oda kér a telefonhoz,hogy megkérdezze hogy vagyunk,vagy ha valami ünnep van mindig kapunk képeslapot tőlük,és mi is írunk nekik..A férjem is jól kijön velük,és nincs ebben semmi felháborító vagy gond,hogy a barátság megmaradt..

De hozzáteszem,hogy mindez azért van mert van egy közös gyermekünk akinek az érzéseit figyelembe vettük/vesszük.Azért mert mi elváltunk a gyerek ugyanúgy szereti az apját,és engem is...

Én például nem aggódnék egy sms miatt,hisz a legtöbb exfeleség már el se tudná képzelni újra az életét a volt férjjel vagy fordítva..A férjed azért vett el téged feleségül,mert téged szeret,és veled akarja leélni az életét.Szerintem az ex mint barát van képben,és szerintem nem is tudna vele lenni már.

2009. szept. 25. 12:12
 24/33 anonim ***** válasza:
40%
ne vitázzunk!:) Aki jóban akar lenni a párja exével, vagy semmi kifogása nincs hogy a párja jóban maradjon vele, az tegye úgy! Mi, kevés többség nem így gondoljuk, de legyen ez a mi bajunk. Gondolom a nagy bizalom, meg az őszinteség miatt vannak 20 évig tartó házasságok, kapcsolatok.
2009. szept. 25. 12:13
 25/33 anonim ***** válasza:
41%

12:12-nek: Mire gondolsz? Mit csinálok rosszul?

Én nem szidom az exet se a férjemnek, se a gyereknek!

De én nem birom elviselni!

2009. szept. 25. 12:14
 26/33 anonim ***** válasza:
85%
Nézd attól, mert elváltak, még egy-egy szülinapi, névnapi, karácsonyi sms belefér szerintem! Főleg, ha kultúremberek módjára nem haraggal és utálattal váltak el, ami nagyon ritka. Én is elváltam, nem haragszunk egymásra a volt férjemmel, nem működött, ennyi. De attól még egy-egy szülinapi, névnapi, ünnepi sms belefér. Néha még fel is hív szülinapomon. A mostani férjem is tudja, nem mondom, hogy könnyű elviselni, de tudja, hogy ebben semmi nincs az ég világon, még előtte is beszéltünk telefonon, mert épp akkor hívott egy szülinapomon, amikor a férjem is otthon volt. Semmi különös. Ilyen apróságokért ne legyél féltékeny, mert a féltékenység megmérgezi a legjobb kapcsolatot is. Nyilván egy-egy sms-en kívül más már nekem sem férne bele. A volt férjem pl. mondta, hogy néha beszélgessünk csak úgy telefonon, de én ezt nem tartottam jó ötletnek a férjem miatt, tudom, hogy nagyon rosszul esne Neki.
2009. szept. 25. 12:37
 27/33 anonim ***** válasza:
90%
Előző vagyok. Akinek volt előző házassága, annak közös múltja van a volt házastárssal. Azt azért nem lehet meg nem történtté tenni. Nekünk is 10 év volt.
2009. szept. 25. 12:38
 28/33 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem csak az állapotod miatt vagy ilyen féltékeny. Próbáld meg túltenni magad a témán. Legyél nagyon boldog: van egy szerelmes párod akivel gyermeket vártok. Ne hagyd, hogy a hormonok játszadozzanak veled. Sok boldogságot.:))
2009. szept. 25. 13:18
 29/33 anonim ***** válasza:
85%
Ne legyél féltékeny, nincs rá okod. Ez csak egy szülinapi sms... kedves gesztus. De egy pasinak se tetszik egy féltékeny nő.
2009. szept. 25. 16:32
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Hol vagy kérdező?? Kérdeztem Tőled valamit, de nem válaszolsz. Miért?
2009. szept. 25. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!