Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
E honapban hazasodtam masodszor, es a mostani ferjem is. A volt felesegenek most lesz a szulinapja es engem bant, hogy meg szulinapi sms koszontok vannak. Jogos e a kiakadasom, hisztim e miatt?
Ha téged ez ennyire zavar, akkor szerintem válj el tőle is, és a következő pasid olyan legyen, akinek se volt kapcsolata se volt házassága nincs, vagyis legközelebb kezdjél egy kezdővel!
Komolyan, miért csinálsz ebből problémát? Jóban vannak, baj? A hiba benned van, nézz magadba, hogy belőled kitelne-e egy ilyen emberi gesztus? Nagyon csúnyán elfajult a világ.
Ha az sms egy szokásos szülinapi üdvözlet, akkor ne csialj belöle´ügyet, nem jelent többet, mintha bármelyik másik ismerösnek szólna. Szerintem csak annyit jelent, hogy a férjed egy rendes, udvarias ember.
Ha viszont ugy érzefd, hogy egy sms elég ahhoz, hogy a kettötök kapcsolata veszélybe kerüljön, akkor vagy a férjedben nem bízol, vagy betegesen féltékeny vagy.
Az Ex hozzátartozik a párod életéhez, ezt el kell fogadnod.
Egyébként a férjem mindig aláirja a szülinapi (és egyéb) üdvözleteket, amit a volt férjemnek küldünk, és ezmiatt nem csinál semmi balhét.
Most írhatnám azt, hogy nem jogos a kiakadásod, hiszen téged vett el, veled él, téged szeret, együtt várjátok a közös babót stb......, de ha így tenném álszent lennék!
Én is ki lennék akadva, s megörjítene a gondolat, hogy mi a fa..ért sms-getnek ezek egymással! Kit érdekel, hogy ritka az ilyen kapcsolat, hogy a volt feleség jóban van a férjével! Hát az enyém ne legyen jóba! Köszönjenek egymásnak ha összefutnak vhol, aztán ENNYI!
Az én párom is elvált, van egy közös 11 éves fiúk, nem jó a kapcsolatuk, de engem még az is zavar ha telefonban veszekednek vmin a gyerek miatt! Nem akarom, hogy bármilyen érzelmet is kiváltson belőle az ex, legyenek közömbösek egymás iránt! Nem akarom, hogy utálják egymást, de azt sem, hogy kedveljék! Ha talákoznak vho akkor köszönjenek, aztán ennyi!
Tudom, hogy soha nem fogom tudni kizárni az exet az életünkből,mert a gyereke anyja, de be engedni se fogom!
Most lehet írni, hogy micsoda egy nőszemély vagyok, de szerintem nagyon sokan így gondolják ezt, csak nem mondják ki, mert jobban hangzik az, hogy "én teljesen elfogadom az exet....stb...."!
Hozzáteszem, hogy én sosem beszéltem a páromnak a ex ellen, mindeig a fia érdekeit nézem! Volt, hogy a párommal+fiával beszélgettünk, s szóba került az anyja vmi hülyesége, s a párom lehülyézte az exet a gyerek előtt! Én utána elkaptam, hogy ilyet ne tedjen a gyerek előtt, mert mégis csak az anyja! Pedig szerintem is egy hülye pic..a!
11:44-es vagyok!
Ennyi embernek fáj az igazság???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!