Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit illik/szokás venni Szüleim 50. házassági évfordulójára? Nem lesz nagy aranylagzi, csak egy családi ebéd.
Figyelt kérdés
A rokonság is kérdezi, hogy nekik mit kellene venni, hogy szokás ez?2013. ápr. 17. 18:09
11/15 SzilKa válasza:
A bort a budaörsi Auchan-ban leltük. :)
12/15 A kérdező kommentje:
Én is egy Auchanban láttam az üzletsoron ilyen bort, de az az üzlet bezárt. :( A budaörsiben is az üzletek között volt? Ilyet mindenképpen szeretnék venni. Köszönöm!
2013. ápr. 18. 06:49
13/15 anonim válasza:
Nalunk kaptal egy pezsgospoharat, amin fem szamok voltak 50 es.. Ok abbol ittak aznap az etteremben.. Ezen kivul kaptak egy emeletes tortat:)
(Sokan voktunk)
Amugy a mamameknak a 25. Hazassagi evfordulon volt a lagzijuk:)
25 evvel korabban eleg viharos sebesseggel hazasodtak, mama nem volt 17 eves sem, kellettek a engedejek a gyqmhatosagtol.. Masfel honappal kesobb mar megszult:)
Tehat ok kesobb buliztak...
Az 50 ediken pedig a szuk csladdal unnepeltunk etteremben majd a mama nem a napjan, hanem a hetvegen a tagabb csaladot is fogadta, (5 testveret es csaladjaikat)
Gondolkodom, hogy bovebben mit kaptak, de nem emlekszem (a poharakon, es tortan felul, meg azon, hogy mindenki ott tudott lenni)
14/15 anonim válasza:
Szerintem egy album jó ötlet, saját kézzel készítsd az album borítóját (nagyon könnyű, az interneten van hozzá sok segítség) majd állíts össze a szüleidről készült képeket amin együtt vannak, esetleg te is rajta lehetsz a képen, írhatsz bele szöveget, elég egyszerű. Mindenhez megvan a segítség az interneten az albumkészítéshez. Ha még alkalmas, és nem késtem el a válasszal, akkor ajánlom ezt az ajándékot. Örülnének neki.
15/15 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Kb. egy éve tettem fel a kérdést, így már nem aktuális, de azért köszönöm a válaszodat! :)
2014. márc. 17. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!