Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek mit csináljak!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak!?

Figyelt kérdés

Egyszer már férjhez mentem (de akkor nem saját akaratomból) most szeretnénk a férjemmel újra összeházasodni, de mindent úgy ahogy mi szerettünk volna elsőre is!

lakodalmat is szeretnénk! hogy nézne ki ha újra meghívnánk a vendégeket?

illik egyáltalán ilyet csinálni!?

2013. ápr. 17. 17:38
 1/10 anonim ***** válasza:

Esetleg kerek évfordulóra jó lenne.

Amúgy bevallom, kicsit megmosolyognám a dolgot.

2013. ápr. 17. 17:45
 2/10 anonim ***** válasza:

Én is évfordulóra tervezném. :) És akkor mindent úgy, ahogy ti szeretnétek.

Elmondod, hogy mi ez a "nem saját akaratból"? Már ha szabad tudni.

2013. ápr. 17. 17:51
 3/10 A kérdező kommentje:

annyira ciki! az az igazság hogy úgy terveztük hogy a gyerekeink is ott legyenek ezért ebben az évben lett volna eredeti dátum szerint!

de az anyós hisztizett és ezért buta módon összeházasodtunk, elöször azt hittem a férjem akarja a dolgot, de nem rég elmondta h ő sem akarta.

szóval nagyon gáz, h megengedtük hogy az anyós dirigáljon!

2013. ápr. 17. 17:51
 4/10 anonim ***** válasza:

Ne törődj mostmár ezzel. Ne érezd cikinek. Akkor így alakult a dolog, változtatni már nem tudsz ezen a tényen, ne is rágódj rajta.

Csak kíváncsiságból kérdeztem, bár feltételeztem, hogy valami ilyesmi áll a háttérben.

Azért remélem már nem hagyjátok neki, hogy beleszóljon a dolgaitokba. :)

Egyébként mint mondtam, tervezzétek az esküvőt évfordulóra és akkor senkinek se fordul meg más a fejében csupán annyi, hogy újra meg szeretnétek ünnepelni a kapcsolatotokat. :)

2013. ápr. 17. 17:57
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:):)
2013. ápr. 17. 18:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó ötlet úgyhogy végre csináljátok meg,nem az anyós házasságkötése lesz,hanem a tiétek!
2013. ápr. 17. 18:35
 7/10 Bence_ ***** válasza:

Csináljatok egy lakodalmat.

Vendégek örülni fognak. :)

2013. ápr. 17. 20:19
 8/10 anonim ***** válasza:

az eslő milyen volt? kettesben egy polgári? vagy lakodalom?

nem mindegy. mert ha volt egy 120 fős lagzitok, úgy bután jönne ki... de ha csak ketten voltatok, esetleg szülők max testvérek, akkor lehetne. Mondhatjátok, hogy akkor nem volt templomi, most megtartjátok egy lagzival együtt.

2013. ápr. 18. 14:01
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagy templomi esküvönk volt és nagy lakodalmunk is. Sajna oda rokonokat kellt meghívni, barátaink nem is voltak.szoval olyan volt mint egy nyugdijasbál.szörnyen éreztem magam.
2013. ápr. 21. 20:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem kell eskuvo siman rendezzetek egy jo bulit a baratokkal.

Azt hivjatok meg akit ti akartok.

Legyen egy evfordulos buli .

2013. ápr. 21. 20:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!