Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti az esküvőtökre meghívtátok a vendégek párjait is? Vagy ez hogy szokás?
Micsodaaa?
Akkor ki megy párral? csak akik házasok? És akik együtt élnek de nem házasok?
Én tuti nem mennék el a párom nélkül...mikor 17 éves voltam engem akkor is meghívtak a párommal, pedig csak néhány hónapja voltunk együtt...
Azt gondolom, hogy valakit a párja nélkül elhívni bunkóság, nem is tudom, van-e olyan ismerősöm, aki ezt nem így gondolja...Ha valakit meghívnak szerintem kell legyen benne annyi tisztelet, hogy akkor a párját is. Ha meg a párja nem kell, akkor őt se hívják és pont.
Szerintem pofátlanság...
utolsó vagyok.
Most 6 év után ha valaki a párom nélkül hívna el szemberöhögném, majd elmondanám a véleményemet...még mindig nem bírom felfogni :)))
Hát én idén 4 esküvőre megyek, egyik sem az én, hanem mind a párom barátai, de mégis mindenhova úgy hívtak meg minket, hogy pl. Június 1-jén legyeTEK szabadok, mert esküvőre JÖTTÖK.
Sehol nem volt kérdés, hogy én is megyek, pedig tényleg van olyan pár is akikkel csak kétszer találkoztam kerti bulin.
erről ez jutott eszembe :)
így kikötni elég sutyerák dolog, de hát az ő bulijuk.
sztem úgy illett volna, h akinek nem kíváncsiak a párjára, azt csak a szertatásra hívják, a lagzira már nem.
"sztem úgy illett volna, h akinek nem kíváncsiak a párjára, azt csak a szertatásra hívják, a lagzira már nem."
Miiii? Elkísérem a páromat, és a szertartás után EGYEDÜL menjek haza? Szerintem iz is kv.ára sértő...
Én nem tudom egyesek értékrendje hol van, de ha valakit hívok a párjával hívom. Az azért más hogy egy 14 évest nem a barátjával hívsz, ha van is neki, de 18 után, főként tartós kapcsolatban azért durva és sértő.
Én 6 éve vagyok a párommal és ha pár nélkül hívna valaki biztos elmondanám a szájamízét. Még akkor is, ha a páromat hívnák nélkülem, egyenesen sértésnek venném.
Szerencsére nekünk ilyen rokonaink és barátaink nincsenek...
Szerintem is nagyfokú udvariatlanság, egyenesen sértés.
Ha nem bírja el a költségvetés a "nagy" családot, akkor legyen kéttanús esküvő.
Én még a főnökömet (26 évig dolgoztunk együtt) is úgy hívtam meg, hogy a feleségével együtt, pedig Őt igazán nem is ismertem.
Nálunk a költségvetésbe a nagynénik, nagybácsik, az első unokatestvérek, azok párja és a még velük élő gyermekeik kellett, hogy beleférjenek, két barát a családjával, és egy főnök a feleségével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!