Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe kerül most egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nikca kérdése:

Mennyibe kerül most egy szolíd esküvő Budapesten?

Figyelt kérdés
Párommal 5 éve vagyunk együtt,az eljegyzés már már megvolt,szeretnénk egy szolíd esküvőt,ahol szinte tényleg a szűk családi kör lenne ott.(max 30 fő)Én megelégednék az anyagiak miatt csak egy polgárival,de a párom ragaszkodna a templomihoz.Nem vagyunk tisztába az árakkal.És gyűjtenűnk is kéne rá,mert a család nem tud segíteni.Valami kis ebédet kéne utána rendezni,de gondolom az étterem kilőve,mert egy vagyon menne rá...:( Ja igen és a nászút,a járdaszigeteken lenne.Illetve viccen kivűl,megelégednék egy wellnes hétvégével is.
2013. márc. 30. 13:10
 1/5 anonim ***** válasza:
47%

Hát én ezt úgy tudom, hogy a templom és a pap együtt 15000-20000 forint körül mozog (ez asszem a vallástól függ, de nem akarok hülyeséget mondani) Ha kértek extrákat például piros szőnyeget vagy díszvilágítást arra olyan 5 ezret számoljatok. Én azt mondom hogy maga ez a templomi esküvő bő 40ezer forint, de szerintem ebből marad is!

Az utána lévő ebédet szerintem úgy oldhatnátok meg a legjobban, ha a családi körben vagy esetleg baráti körben valakinek van egy kis kertes háza. Itt az ára attól függ mit szeretnétek főzni.

Nem tudom milyen az anyagi körülményetek, tehát mennyit gondoltok gyüjteni rá, szerintem egy 100e forintból már egy szolíd de szép esküvőtök lehet.

Amit kihagytam az a ruhátok és az esküvői meghívók, körbe kell nézni az árakban és a pénztárcátoknak a legmegfelelőbbet választani!

2013. márc. 30. 13:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi.:) Édesanyámék kertes házban laknak,de nem valami szép a kert,nagyszüleimtől örökölt lakás...mamám is kertes házab lakik,de ő vidéken.Igen,biztosan így lenne jó anyagilag.A ruha valoszínű,hogy kölcsönözve lenne.:)
2013. márc. 30. 13:53
 3/5 anonim ***** válasza:

menjetek svédasztalozni a trófeába. Nagy szám, nem zárt körű lesz, de hülyére zabálhatjátok meg ihatjátok magatokat és van midnenféle kaja, desszert stb.

A polgári-templomi meg helytől függ, van olyan polgári, ami 10 ezer, van ami meg 50 ezer, ezt nektek kell kideríteni, hogy melyik kerületben akarjátok stb.

2013. márc. 30. 15:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk a 18 kerületben mert mind a kettőnk sokáig ott élt.:)
2013. márc. 30. 16:39
 5/5 anonim ***** válasza:
52%
Attól is függ, hogy mi a fontos számotokra. Ha pl. a fotográfus fontos, arra nyugodtan számolhattok 150-200e Ft-ot. Ha kevésbé fontos akkor lehet keresni olcsóbbat is, de kérdés, hogy érdemes-e.
2013. márc. 31. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!