Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül most egy szolíd esküvő Budapesten?
Hát én ezt úgy tudom, hogy a templom és a pap együtt 15000-20000 forint körül mozog (ez asszem a vallástól függ, de nem akarok hülyeséget mondani) Ha kértek extrákat például piros szőnyeget vagy díszvilágítást arra olyan 5 ezret számoljatok. Én azt mondom hogy maga ez a templomi esküvő bő 40ezer forint, de szerintem ebből marad is!
Az utána lévő ebédet szerintem úgy oldhatnátok meg a legjobban, ha a családi körben vagy esetleg baráti körben valakinek van egy kis kertes háza. Itt az ára attól függ mit szeretnétek főzni.
Nem tudom milyen az anyagi körülményetek, tehát mennyit gondoltok gyüjteni rá, szerintem egy 100e forintból már egy szolíd de szép esküvőtök lehet.
Amit kihagytam az a ruhátok és az esküvői meghívók, körbe kell nézni az árakban és a pénztárcátoknak a legmegfelelőbbet választani!
menjetek svédasztalozni a trófeába. Nagy szám, nem zárt körű lesz, de hülyére zabálhatjátok meg ihatjátok magatokat és van midnenféle kaja, desszert stb.
A polgári-templomi meg helytől függ, van olyan polgári, ami 10 ezer, van ami meg 50 ezer, ezt nektek kell kideríteni, hogy melyik kerületben akarjátok stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!