Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kankalin kérdése:
Hogyan oldottátok meg a cipőcserét?
Akkor már annyira fáj, hogy nem is fáj :) Ha dagadós a lábad, szandált javaslok, meg a csere előtt egy langyos vizes borogatást, lábfürdőt (ecet, kamilla, fürdősó...) -két perc, de újjászületsz.
2009. szept. 18. 20:14
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Sajnos dagadós, kicsit tartok tőle, hogy nem tudom felvenni majd...
Egyik ismerősöm a menyecsketáncot egy kölcsönkapott papucsban táncolta végig, mert máshogy már nem ment, és nem volt semmi baj belőle, aranyos volt :)
2009. szept. 18. 20:26
Mindenképp olyan cipőt vegyél a mennyasszonyi ruhához ami kényelmes. Aztán maximum mezitlább táncolsz, egyik barátnőm már este 10-től mezítláb volt az esküvőjén.
2009. szept. 18. 20:29
Szerintem emiatt ne aggódj. Ha dagadós vagy, akkor a fent említett borogatások, de abból sincs baj, ha humorosan kezeled a dolgot. Unokatesóm a lagziján a "cipőrablás" után kijelentette nevetve, hogy nem is baj, már úgysem bírt benne menni, nem kell. :D Persze visszaszerezték, de már nem húzta vissza :) Aztán menyecskeruhához már felbírta húzni a saját cipőjét. Ha kényelmetlen cipőt választassz vagy úgy gondolod hogy nem bírnád benne végig, akkor vásárolj mellé egy olcsóbb csinos, de kényelmes papucsot, szandált is, amit átvehetsz ha már nagyon nem bírod. Vagy csak öltözés előtt 1-2 órával, hogy a dagadás kicsit apadjon mire váltásra kerül a sor.
2009. szept. 19. 10:30
Ezen ne aggodj!!
Nekem 1 eve volt a lagzim es iszonyatosan fajt a labam, mert tul jol sikerult a lanybucsum es kimet a bokam ahogy a szinpadrol magassarkuban leugrottam.
De nem ez a lenyeg.
En ugy dobtam fel az egesz lagzit, hogy az elso szamot amit baratnoimmel tancoltam feldobtam kicsit :P megfogtam a fatylam kiszedtem a hajambol megporgettem es eldobtam mindenki sikitott es ugrott erte, aztan felrantottam a szoknyam es lerugtam a cipom.Mindenki nevetett es el kezdett tancolni.Termeszetesen szombaton volt a lagzi, de vasarnap este 8kor sikerult agyba kerulnunk, mert addig buliztunk.Reggel 7kor meg a piacra is elmentunk menyecske ruhaban mezitlab.5 taxival mentunk kolbaszt enni es a piacon levo emberek jottek gratulalni meg tancoltak velunk a piacteren :P
Na Nektek is ilyen lagzit kivanok.
2009. szept. 20. 21:59
Kapcsolódó kérdések: