Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem is tudom hogy fogalmazzam. Szeretnék a felesége lenni, de ez az egész herce-hurca. Mi legyen így?
a tervezéssel meg mindennel semmi bajom,de valahogy frászt kapok ha arra gondolok,hogy valami nem lesz jó....az én családom 300 km-rel arrébblakik mint mi,ráadásnak nem is nagyon foglalkoznak velünk.szüleim nem élnek,rokonaim egyáltalán nem törödnek velem/velünk,a bátyámmal azért beszélünk,mert muszáj,mivel közös a házunk(öröklés),a növéremmel meg évekota nem beszélünk(fog.sincs miért)ígyhát senki nem jönne el az énrészemröl,derészéröl mindenki ott lenne az esküvön aki neki számit...én meg ottállnék szerencsétlenül,mivel senkim nincs ott :(((
....így végiggondolva inkább nem is akarnék esküvöt,pedig nagyon szeretnék a felesége lenni....mit csináljak?hogy mondjam el neki?hogy lehetneugy megcsinálni,hogy mindenkinekjo legyen???
elöre is köszi a válaszokat :)
Egyezséggel:) Vagyis legyen esküvő, de ne nagy létszámú.
A párod válassza ki a számára legfontosabbakat, és szerintem te is hívd meg a szüleidet és a testvéreidet. Miért ne tehetnéd? Lehet, hogy ezután megindulna valamiféle kommunikáció, kapcsolat-kialakítás köztetek.
elsö válaszolonak irnám:a szüleimet hiába hivnám,nem élnek!!!! :((
egyébként köszönöm a válaszokat,nagy vonalakban már elmondtam neki,hogy mi a bajom ezzelaz egésszel...hát barátokban sem nagyon bövelkedem,ismerösök persze,sokan vannak,de akikközel állnak hozzám...hááát...:(((
igen,talánmost megindulna valami féle kommunikáció,de félek,nem jo irányba,sajnos nem nagyon törödnek az emberrel,5 éve miota a szüleim meghaltak,hirtelen a rokonok is megfeledkeztek rólunk,hiába kerestük őket....
Szia!
Ha így áll a helyzet, hogy neked "kevesebb" a rokonod, az nem a Te hibád! Hívj meg annyi embert, akit tudsz illetve szeretnél. Illetve még ami eszembe jutott, hogy egy esküvő nagyon jó lehetőség a családtagok kibékítésére, kibékülésére. Lehet, hogy a nővéred nagyon is fog örülni a meghívásnak! Ha van kedves barátnőd, őt is meghívhatod... és ne érezd magad "szerencsétlenül", ha más nem, párod anyukája biztos átlát a helyzeten és próbál segíteni neked! (én ezt tenném, ha tudnám hogy a leendő menyemnek nem élnek a szülei.)
Szerintem aki árvaházban nő fel, annak is lehet esküvője, nincsen az megtiltva. Sem az megszabva, hogy melyik félnek hány vendége legyen. Egyszerűen üljetek le a leendő pároddal és beszéljétek át teljesen a témát. Ne hallgasd el, hogy Téged mi zavar, milyen problémákat látsz és miktől félsz! Vegyétek mindketten komolyan! Ne poénosan, vagy szőnyeg alá söpörve a problémákat, hanem megoldva azokat. Én nem látok itt semmi olyat, amit ne lehetne.
Az a felvetés, hogy rendezhetnéd a viszonyod a saját családoddal nem hülyeség, de nem is kötelező. Ez csak egy "jó alkalom" erre, nem több. Ha nem akarod, nem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!