Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül, ha az esküvönket szervezövel csináljuk meg? Mennyit kér el? Mi a jobb ha mi magunk csináljuk vagy ha egy szervezö?
Jobban jöttök ki, ha magatoknak csináljátok.
A szervezők azzal adják el magukat, hogy nem tőletek kérnek ezért pénzt, hanem a szolgáltatóktól kapnak jutalékot. Na, a szolgáltatók pont az ő jutalékával drágábban fognak nektek adni mindent.
És nem utolsó sorban szerintem tök nagy élmény mindent megszervezni. Én bármikor újra megszervezném a mi esküvőnket :-)
Jobban jöttök ki mindenképpen ha magatok csináljátok.
Nem kell "megharcolni" a szervezővel /tudni illik nekik megvannak a konkrét bevásárlói helyei ahonnan azért kis jutalék is cseppen a zsebébe, így azt fogja favorizálni, hiába is mondod, hogy de amott ugyanez olcsóbb... nem az nem ugyanez, mert ez jobb! stb.../
Végig olvastam ezeket a nagy hülyeségeket! :)
Igaz régi a kérdés de a válaszok......
Na rakjuk tisztába a dolgokat!
1.Az esküvőszervező nem kér pénzt a szervezésért mert a szolgáltatóktól kapja a jutalékot.
2. A szolgáltató nektek is pont azt az árat fogja mondani mint a szervezőnek!
3. Igen létezik olyan szervező aki már azért is pénzt kér,hogy felemeli a telefont na azokat kell elfelejteni hacsak nemvagyto milliomosak.:)
4. A szervező akkor szokott pénzt kérni ha ott kell lenni az esküvőn és azt kordinálni kell.Szerintem senki nem csinálná ingyen egy "idegennek"!
Akit esetleg érdekel itt találtam egy jó cikket erről!
Attól, hogy te leírod, hogy az előző válaszok hülyeségek, attól az még nem biztos, hogy úgy van.
Mivel hihetőbb egy interneten megjelent cikk, mint olyanok válasza, akik már megszervezték a maguk esküvőjét?
Ja, hogy te egy esküvőszervező vagy netán???? Akkor érthető a válaszod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!