Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az alábbi pontokból hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi pontokból hány darab/melyek igazak a férjedre?

Figyelt kérdés

[link]

1.Udvarlás elmaradása

Körülbelül három-négy hónapos kapcsolat után beindul a „Minek etetni a halat, ha már bekapta a horgot” című műsor. Míg az első időszakban a csillagokat is lehozta volna az égről, nem telt el nap, hogy ne vallott volna szerelmet, reggeli ébredésnél is a nő frizuráját dicsérte, hirtelen azon az állásponton lesz, hogy a szerelmet nem szavakkal, hanem tettekkel kell bizonyítani, de azt sem veszi észre, ha párja fodrásznál volt.

2. Haveri befolyásoltság

A baráti társaságban mindig van egy falkavezér, akit a többiek majmolnak, és aki hatással van rájuk. Ha ez a haver kijelenti, hogy a pasi új csaja egy ostoba pi.csa, akkor még az is lehet, hogy a kapcsolat szakítással végződik, de a férfi mindenesetre elgondolkozik a jóbaráti véleményen. Ugyanígy szégyelli érzelmeit bevallani a haveroknak, mivel elég férfiatlan dolog teljesen odáig lenni egy nőért, és ha a barátok úgy vélik, az új nő rossz hatással van a pasira, mert az egyre ritkábban jár el velük sörözni, akkor úgy érzi, valóban itt az ideje lazábbra venni a gyeplőt.

3.Technikai analfabétaság

Ahogyan a nők elférfiasodnak, úgy nőiesednek el a férfiak, ami nemcsak a külsőben mutatkozik meg: a legtöbb pasi egy szöget sem tud beverni a falba, és a villanykörte kicseréléséhez is szerelőt hívnak. A mentség szerintük tök egyszerű: iskolába jártak, diplomát szereztek, így idejük sem volt beletanulni a férfimunkába, ráadásul a válások miatt egyre több fiút nevel fel csak az anyja, nincs is kitől tanulniuk.

4.Nyálcsorgatás más nőkre

Szinte minden megnyilvánulásukra van egy mondás, így erre is: csak hűséget fogadtak (ha fogadtak), de vakságot nem. Ráadásul nem is titkolják, ha ráizgulnak valaki másra, felőlük akár ott lehet a csajuk, akkor is megfordulnak a mellettük elhaladó cicababa után. Haveri társaságban pedig aztán a legintelligensebb férfi is igazi gyökérré tud változni, ha a nők kibeszéléséről, poénkodásról van szó.

5. Figyelmetlenség

Mindemellett észre sem veszik, hogy egy-egy ilyen megnyilvánulás mennyire rosszul tud esni a párjuknak, és ha szembesítik is ezekkel, nem értik. Legközelebb is eljátsszák.

6. Döntésképtelenség

Nekik mindig minden mindegy. Mindegy, mit főz hétvégére a nő, mindegy, milyen filmet néznek meg este, mindegy, hova mennek nyaralni. De nemcsak elképzelésük sincs bizonyos dolgokról: ha választási lehetőséget kínál fel nekik párjuk, akkor is képtelenek választani. A döntésképtelenségük persze jócskán túlmutat a töltött káposztán vagy a töltött paprikán.

7. Hímsovinizmus

Korunk népbetegségéből, a hímsovinizmusból a legtöbb férfira ragadt rendesen, lenéző magatartásuk pedig akkor sem változik, amikor találnak magukhoz való nőt. Ha párjukat nem is találják be ezekkel a dolgokkal, javarészt általánosítanak, amiből barátnőjük is joggal hiheti azt, hogy róla is pontosan hasonló véleménnyel vannak. És hát igen, előfordul, hogy barátnőjükről is hasonló véleménnyel vannak.

8. Időhúzás

Mindig minden ráér. Ráér levinni a szemetest este is, ráér az autót lemosni, ráér a tulajdonlapot megcsináltatni. Ráér az összeköltözés és ráér a házasság is, ráadásul nekik a biológiai órájuk sem ketyeg úgy, mint a nőké, úgyhogy a gyerek téma is bőven ráér.

9. Késő bánat

Képesek minden felmerülő problémát elbagatellizálni, és legtöbbször már csak akkor veszik észre, hogy nagy baj van, amikor meglátják a telepakolt bőröndöket. Ilyenkor aztán pánikszerűen próbálják megmenteni a kapcsolatot, ígérnek fűt-fát, cirka egy hétig oda is teszik magukat rendesen az ügy érdekében, majd minden kezdődik elölről megint.

2013. márc. 20. 20:16
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Egyik sem. :)

Bár a 7. pont elég érdekes téma. Ugyanis a hímsovinizmus kicsit tágabb fogalom, nemcsak lenézésből, hanem, mondjuk úgy "felnézésből" is áll. A lényege végül is a nők és férfiak helyükön tartása. És nem mai "népbetegség", hanem elég régóta így van már, pont ezért tulajdonképpen senki, se nő, se férfi, nem tudja igazán kivonni magát a hatása alól.

A barátomra aztán igazán nem mondhatom, hogy lenézi a nőket. Csak például (kocka lévén) ilyeneket mond, hogy: "A lányok gyakran választanak gyógyító szerepkörű karaktert, ez valószínű azért van, mert bennük van egy fajta női gondoskodó ösztön."

Ilyenkor mondom neki, hogy "Ugyan már, te is szoktál healerrel játszani, most akkor te is tele vagy női gondoskodó ösztönökkel?"

De ezek csak amolyan könnyed ütésváltások köztünk, szeretünk vitázni ilyeneken, miközben tiszteljük egymás véleményét.

2013. márc. 20. 22:38
 22/31 anonim ***** válasza:
Kedves 20-as: fel se érdemes húznod magad az ilyen cikkeken, valóban megkeseredett idióták írták és minden épeszű nő tudja, hogy egy szó sem igaz belőle, nyugi :)
2013. márc. 20. 22:43
 23/31 anonim ***** válasza:

3 és 6.

De mihez képest? Nekem apám MINDENT megcsinál, szóval nekem ahhoz képest analfabéta. Pedig azért meg tud dolgokat csinálni, csak sok olyat nem, ami nekem természetes, hogy de hát apám ezt is megcsinálja de valószínűleg azért nem az az átlagos..(pl. villanyt szerel, bútort készít stb.)

A döntésképtelensége pedig saját bevallása szerint abból fakad, hogy többnyire amiben nem dönt, az neki tényleg mindegy, vagy nem olyan fontos, és tudja, hogy nekem viszont kész véleményem van, és jobban járunk, ha hagyja hogy eldöntsem, mert különben hisztizek, ha nem úgy van, neki meg úgy is mindegy.

Néha úgy vagyok vele, hogy "jaj miért ver engem az Isten??" de valójában én annyira ilyen típus vagyok, hogy egy határozott nem nekem mindenfélét átengedő pasassal csak ölnénk egymást..

2013. márc. 20. 23:17
 24/31 anonim ***** válasza:
1,3,5,6,8,9
2013. márc. 20. 23:20
 25/31 anonim ***** válasza:

Udvarlás elmaradása, technikai analfabétizmus, figyelmetlenség és időhúzás.

De ezek már az esküvő előtt is megvoltak...udvarolni sem udvarolt soha. Nem az a típus.

2013. márc. 21. 07:44
 26/31 anonim ***** válasza:

5 os... Szerencsere nem mindig, de elofordult

8-as, de ez inkabb a mindennapokra igaz, sehova nem siet, mert van ido, de mindig kesunk, ha nem miatta, akkor pont miattam. Viszont teny h lassabb a biologiai oraja, de ennek az oka inkabb az,hogy egyidosek vagyunk, neki tobb ido kell...

2013. márc. 21. 08:06
 27/31 anonim ***** válasza:

Utolso vagyok..

Elolvastam a nokre vonatkozoakat is.

Egyedul a 3 as (exnok csekkolasa)igaz, de soha nem kuldtem el senkinek, amugy is ismerem a csajt, de nem kedvelem, pedig elotte nem is tudtam, hogy o az ex, amugy is diakkapcsat volt meg...ennek ellenere nem tudok leszokni rola, hogy ha feltesz valamit meg ne nezzem, de ez a szemelyes problemam, nem a noi mivoltome, nincs tul nagy onbizalmam..

A tobbi az meg egyalalan nem illik rank... En kerek perec megmondom ha valami nem tetszik, es miert nem tetszik..

At hiszem mi vagyunk a furcsak...

2013. márc. 21. 08:13
 28/31 anonim ***** válasza:
2-es 6-os!
2013. márc. 21. 09:03
 29/31 anonim ***** válasza:
6 és a nyolcas részben:D
2013. márc. 21. 14:08
 30/31 anonim ***** válasza:
Szerencsére egyik se...nálunk a 2es annyiba igaz talán hogy folyton hivják bulizni meg ilyenek(2 munkahelye van + 6hetes a kislányunk szval eléggé fáradt)és ha mondja h hát nem megy akkor az van h biztos én nem engedem el...meg h milyen papucs...de ilyenkor leoltja öket h neki családja van és nem egy tinédzser hogy ahelyett h otthon lenne menekül piálni a haverjaihoz....ugyhogy nálunk ennyi.:)
2013. márc. 21. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!