Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az alábbi pontokból hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi pontokból hány darab/melyek igazak a férjedre?

Figyelt kérdés

[link]

1.Udvarlás elmaradása

Körülbelül három-négy hónapos kapcsolat után beindul a „Minek etetni a halat, ha már bekapta a horgot” című műsor. Míg az első időszakban a csillagokat is lehozta volna az égről, nem telt el nap, hogy ne vallott volna szerelmet, reggeli ébredésnél is a nő frizuráját dicsérte, hirtelen azon az állásponton lesz, hogy a szerelmet nem szavakkal, hanem tettekkel kell bizonyítani, de azt sem veszi észre, ha párja fodrásznál volt.

2. Haveri befolyásoltság

A baráti társaságban mindig van egy falkavezér, akit a többiek majmolnak, és aki hatással van rájuk. Ha ez a haver kijelenti, hogy a pasi új csaja egy ostoba pi.csa, akkor még az is lehet, hogy a kapcsolat szakítással végződik, de a férfi mindenesetre elgondolkozik a jóbaráti véleményen. Ugyanígy szégyelli érzelmeit bevallani a haveroknak, mivel elég férfiatlan dolog teljesen odáig lenni egy nőért, és ha a barátok úgy vélik, az új nő rossz hatással van a pasira, mert az egyre ritkábban jár el velük sörözni, akkor úgy érzi, valóban itt az ideje lazábbra venni a gyeplőt.

3.Technikai analfabétaság

Ahogyan a nők elférfiasodnak, úgy nőiesednek el a férfiak, ami nemcsak a külsőben mutatkozik meg: a legtöbb pasi egy szöget sem tud beverni a falba, és a villanykörte kicseréléséhez is szerelőt hívnak. A mentség szerintük tök egyszerű: iskolába jártak, diplomát szereztek, így idejük sem volt beletanulni a férfimunkába, ráadásul a válások miatt egyre több fiút nevel fel csak az anyja, nincs is kitől tanulniuk.

4.Nyálcsorgatás más nőkre

Szinte minden megnyilvánulásukra van egy mondás, így erre is: csak hűséget fogadtak (ha fogadtak), de vakságot nem. Ráadásul nem is titkolják, ha ráizgulnak valaki másra, felőlük akár ott lehet a csajuk, akkor is megfordulnak a mellettük elhaladó cicababa után. Haveri társaságban pedig aztán a legintelligensebb férfi is igazi gyökérré tud változni, ha a nők kibeszéléséről, poénkodásról van szó.

5. Figyelmetlenség

Mindemellett észre sem veszik, hogy egy-egy ilyen megnyilvánulás mennyire rosszul tud esni a párjuknak, és ha szembesítik is ezekkel, nem értik. Legközelebb is eljátsszák.

6. Döntésképtelenség

Nekik mindig minden mindegy. Mindegy, mit főz hétvégére a nő, mindegy, milyen filmet néznek meg este, mindegy, hova mennek nyaralni. De nemcsak elképzelésük sincs bizonyos dolgokról: ha választási lehetőséget kínál fel nekik párjuk, akkor is képtelenek választani. A döntésképtelenségük persze jócskán túlmutat a töltött káposztán vagy a töltött paprikán.

7. Hímsovinizmus

Korunk népbetegségéből, a hímsovinizmusból a legtöbb férfira ragadt rendesen, lenéző magatartásuk pedig akkor sem változik, amikor találnak magukhoz való nőt. Ha párjukat nem is találják be ezekkel a dolgokkal, javarészt általánosítanak, amiből barátnőjük is joggal hiheti azt, hogy róla is pontosan hasonló véleménnyel vannak. És hát igen, előfordul, hogy barátnőjükről is hasonló véleménnyel vannak.

8. Időhúzás

Mindig minden ráér. Ráér levinni a szemetest este is, ráér az autót lemosni, ráér a tulajdonlapot megcsináltatni. Ráér az összeköltözés és ráér a házasság is, ráadásul nekik a biológiai órájuk sem ketyeg úgy, mint a nőké, úgyhogy a gyerek téma is bőven ráér.

9. Késő bánat

Képesek minden felmerülő problémát elbagatellizálni, és legtöbbször már csak akkor veszik észre, hogy nagy baj van, amikor meglátják a telepakolt bőröndöket. Ilyenkor aztán pánikszerűen próbálják megmenteni a kapcsolatot, ígérnek fűt-fát, cirka egy hétig oda is teszik magukat rendesen az ügy érdekében, majd minden kezdődik elölről megint.

2013. márc. 20. 20:16
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
3, 8 /utóbbi nem gyerektéma, inkább általános/. Nem egy szuper férfire vágytam, hanem egy kedves, esendő, aranyos társra. Ő ilyen. Szeretni való!
2013. márc. 20. 20:39
 12/31 anonim ***** válasza:
1,5,8,9, de nem a legextrémebb eset egyik sem.
2013. márc. 20. 20:40
 13/31 anonim ***** válasza:
91%

5, 7, 8 tökéletesen igaz rá.

A nőkből is csináltak egy ilyet, kérdező. Szerintem kérdezd meg a pasikat is, meglátjuk hány fogja azt mondani hogy "egyiksem". ;)

2013. márc. 20. 20:40
 14/31 anonim ***** válasza:
57%
Az új páromra egyik sem igaz szerencsére, viszont az előzőre az 1. pont, az 5., a 7. és a 8., majd a 9.:)
2013. márc. 20. 20:51
 15/31 anonim ***** válasza:
57%
Egyik sem.
2013. márc. 20. 20:51
 16/31 anonim ***** válasza:
Egyik sem, pedig lassan 8 éve vagyunk egy pár.
2013. márc. 20. 21:04
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Horkol.

Ami amugy egetverö gondoltam probléma. :(

2013. márc. 20. 21:09
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: te komolyan hiszel az ilyen általánosító, gusztustalan, idióta pletykaoldalakon közölt cikkekben?

Az én férjemre egyébként szerencsére egy sem igaz.

2013. márc. 20. 21:28
 19/31 anonim ***** válasza:

Döntésképtelenség.

Kicsit az időhúzás.

De nem mindig és csak a lényegtelen dolgokban. De attól még pont ez a két tulajdonsága az amitől falra mászok:)

2013. márc. 20. 21:51
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudjatok hogy beleírok fiúként, de aki ezt írta, az egy megkeseredett, férfigyűlülő, sztereotip, buta liba lehetett :)

Azért sztereotip, mert tudom h sok hülye gyökér van akire ez igaz... de azért a rengeteg férfire nem, és semmiképp se az összes... ilyet én is össze tudnék állítani nő-ben, mondjuk h szórják a pénzt meg buták meg fecsegnek... azt max a nők 10%-ára igaz. Arról meg nem tehetek h az ilyne hülye libák akiknek a kezébe billentyűzetet adnak azok a hülye pasik után sóvárognak...

Pl. Technikai analfabétaság. Hát ez egy marha nagy ferdítés. Világ életemben barkácsoló típus voltam, nem kevés elektronikai cuccot "gyártottam" már... de pl. ha elromlik a hűtő nem tudok mit kezdeni vele. Ezeket az új cuccokat már úgy gyártják h ne lehessen megjavítani, csak cserélni. A szerelő is csak cserélni tudja. ennek ellenére én pl. lenézem aki TÉNYLEG technikai analfabéta. Ha nő, akkor is, de ha férfi még jobban (hímsovinizmus?). Mert a mai világban ez már öngyilkosság ha vki pl. nem ért a számítógéphez, v be se meri kapcsolni.

2.-es. Hát én ismerek ilyen baráti köröket, általában az IQ igen alacsony szintje jellemzi. Én igen hamar kiléptem az olyan baráti társaságokból, ahol vki elkezdett diktátorkodni, illetve ha tehettem, bomlasztottam a csapatot. Hogy miért? Gyűlölöm azokat akik többnek gondolják magukat a velük egyenlőknél, de még jobban a birkákat, akik ezeket az embereket "követik". Úgyh akinek ilye csávó kell, meg is érdemli, de ne is várjon otthon se mást, csak néma bólogató pincsikutyát...

A hímsovinizmus mióta "Korunk népbetegsége"? Tudtommal a stressz, vagy az érrendszeri betegség az, de a hímsovizmus egyáltalán mióta betegség? :D Ehhez nem fűzök hozzá többet, csak h a hímsovinizmus mint úgy ált. a sovinizmusok kisebbségi érzésből fakad, kóros önigazolási vágyból, esetleg sima butaságból, ha ezt látta szülői példaként. Tanuljátok meg megválogatni kivel ismerkedtek, nem csak izom és pénztárca méret alapján kell dönteni!

Időhúzás: ez mondjuk rám is illik, de sztem ez egy pozitív tulajdonság. Hülyét is kapnék egy hiperaktív nőtől. Ami nem kötelező, az ráér, fontos néha magaddal is törődni, nem csak a tulajdonlappal. A gyerek témát a mai világban nem éri meg idekeverni, a tisztaság (szemetest levinni) pedig az igényesség kategóriába tartozik, nem ide. Én a szemetet leviszem de fölöslegesen (pl. bürokrácia intézése) nem ugrálok. És sztem ezzel mindenki így van, aki nem akarja 40 éves korára szívinfarktusossá stresszelni magát.

A 9., 6.os rohadtul igaz a nőkre is, sőt sztem inkább rájuk, ha már sztereotipizálunk.

4. kicsit igaz, de baromira el van túlozva. Egyrészt barátnő mellett csak az IGAZI TAPLÓK fordulnak meg más csaj után. Másrészt hadd nézem már amit akarok. Megbámulni nem szoktam, szemezni nem szoktam, megnézem, igen. De ha nem akarjátok költözzünk el egy lakatlan szigetre... Sajna civlizált lények vagyunk (én jobban el lennék a várostól távol), néha még látunk más embereket... és az 50%uk nő...

Ám de ti is inkább az út túloldalára néztek, ha elhalad mellettetek egy C. Ronaldo (v kinek mi az ingere) típusú csávó, mi? Aki amúgy pont olyan agyilag gagyi csávó, akire az itt leírt összes pont illik :)

2013. márc. 20. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!