Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi idő után házasodtatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után házasodtatok össze a párotokkal?

Figyelt kérdés
2013. márc. 19. 09:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg, hogy aki nem vár évtizedeket a házassággal az az itteni megítélés szerint felelőtlen hozzá nem értő hülye. Nyilván...

Kicsivel több mint egy év után házasodtunk, és ha újrakezdeném megint így csinálnám. Mert NEKEM így volt jó!

2013. márc. 19. 11:36
 12/26 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy baj az, ha valaki nem vár sok évet a házassággal. Azzal nem értettem egyet, hogy ha valaki sokat vár, akkor abból már nem is lesz esküvő. Természetesen mindenki maga dönti el, hogy mi a jó neki. Mi nem éreztük szükségét a papírnak nagyon sokáig. Végülis csak azért házasodtunk össze, hogy felvehessem a párom nevét. De van, akinek ez fontos, tudom. Csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést! :)
2013. márc. 19. 11:52
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, igazából nem rád gondoltam, csak volt már sok ilyen kérdés, és aki 2 év alatti időt mondott az mint a földig volt pontozva. Mondjuk tudom nem ez számít, csak megjegyeztem. :-)
2013. márc. 19. 12:02
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
mi pont az 5. évfordulón házasodtunk össze.
2013. márc. 19. 12:19
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Októberben házasodunk, 6 év után, 4 éve élünk együtt.
2013. márc. 19. 12:59
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Én 36 vagyok, a párom 33. Amikor megismerkedtünk, többszáz km-re laktunk egymástól, nagyon sokáig volt ez 70, engem ide, őt oda kötötte a munkája, kellett egy jogsi és egy megfelelő lakhely, hogy 70 km-ről munkába tudjon járni. De lassúak is vagyunk ilyenekben, én elvoltam heti egy találkozással, most pedig bármennyi idő se lenne sok :)

Ha már felmerült a téma, szerintem nincs ideális idő az ilyesmire, teljesen oké, ha két ember igen hamar rájön, hogy ők egymásnak vannak teremtve. De ha mégsem? Sok ember sok év után házasodik, jön egy gyerek és elválnak. A várakozás segíthet valamit, főleg egyes esetekben, ahol az egyik fél titkolja a valódi énjét, de azért van, amikor a jó emberismerő látja a nyílt, őszinte másikon, hogy nincs oka félni... Most nem erősségem a szavak használata, de gondolom, értitek. Én nagyon hamar megbíztam a páromban, abszolút okkal, de lassan alakultak a dolgok. Mondjuk annak idején olyan nagy pluszt nem jelentett az összeköltözés, mert a (teljesen más ritmusú, időbeosztású) munkánk miatt úgyis inkább csak a közös szabadnapjainkon tudtunk rendesen egymásra figyelni, de azokon előtte is együtt voltunk. Most, saját házban, saját kerttel azért más :) Most már kezdem családnak érezni kicsiny közösségünket. Sokat jelent egy közös építkezés és a házba a millió dolog megvétele, közös tervezgetés...

Jaj bocs, megint elszaladt velem a ló... Szokott.

2013. márc. 19. 13:50
 17/26 anonim ***** válasza:
54%
3,5 év után. Egyébként válóperekkel is foglalkozó ügyvédként az a tapasztalatom, hogy azok a házasságok, ahol nagyon sokára házasodott össze a pár, nagy százalékban válással végződnek. Persze vannak kivételek.
2013. márc. 19. 14:16
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
3,5 , 22 évesek voltunk
2013. márc. 19. 14:55
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Az esküvőnk után 3 hónappal lesz a 3. évfordulónk. :)

Addigra már 2 éve lesz, hogy együtt élünk.

24N 31F

2013. márc. 19. 21:23
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Augusztusban lesz az esküvőnk.A 6. évfordulónkon! :)
2013. márc. 19. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!