Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol az a fekete-fehér ruhás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol az a fekete-fehér ruhás menyasszony?

Figyelt kérdés

Volt itt régebben egy lány, fekete fehér ruhát vett/varratott magának. Szeretném megvenni azt a ruhát, mert most már nekem is aktuális, de sehol sem találom a kérdések közt az övét, hogy tudjak neki írni privátot.

A mell alatt volt egy fekete öv, szőke volt a csaj.

Nekem nagyon tetszik, Ti mennyit adnátok a ruháért??

Ha megtalálnátok, linkelnétek képet ill kérdést? kösziii

2013. márc. 16. 20:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%
Ne foglalkozz senkivel. Nekem nagyon tetszik a ruha. És ha neked is tetszik, akkor varrasd meg, vagy keress vmi hasonlót. Az ilyen kérdéseket, nagyon letudják húzni azok, akiknek nem tetszik, csak, hogy elvegyék a kedved. De ne hagyd magad, mert nem az számít, hogy nekik mennyire tetszik, hanem, hogy neked tetszen. Nem csúnya ruha abszólut. Azt nem tudom mennyit adnék érte, nem tudom, mennyiért árulja. Nem néztem a linket. De sok szerencsét!
2013. márc. 17. 10:21
 12/16 A kérdező kommentje:
Amugy azon sem tetszik amit az utolso linkelt(facebookos link) senkinek? Szerintem ku.va jo, de ezek szerint elegge egyedul vagyok a velemenyemmel :( pedig a profi kepeken gyonyoru a ruha meg a csaj is benne... Nekem is hasonlo alkatom van, bar szerintem nekem kisebb cicim van... Akkor nekem sem allna jol??
2013. márc. 17. 10:21
 13/16 anonim ***** válasza:
88%

Leírom nekem miért nem tetszik az a ruha...

-Legelsősorban azért, mert HIHETETLENÜL kövéríti. Ez annak köszönhető, hogy a varrónő nagyon kontár munkát végzett (pl elszabta a mellrészt, így a nagy melle szinte kibuggyan, túl rövid a szoknya, mintha kinőtte volna), ráadásul a vízszintes hajtások CSAK a vékony lányoknak állnak jól, hiszen szélesítenek. Ugyanez a lány volt szalonban is, nézd meg a ruhákat:

[link]

erről lett mintázva a fekete ruha:

[link]

A nem rászabott szalonos ruhákban legalább 10 kilóval soványabbnak tűnik!!

-Másrészt, a fekete nincs szépen kidolgozva. Ez a fűző olyan, ami kötözött sonka alakot csinál (egy normális fűzőnek messze nem így kell kinéznie), az öv nagyon fura anyagból van, ráadásul azok a lelógó szálak a szoknyán fogalmam sincs mik akarnak lenni...

Ennél 100* szebb fekete fehér ruhák vannak, ez kifejezetten egy csúnya darab, kontár varrónő kezei közül...

2013. márc. 17. 10:49
 14/16 anonim ***** válasza:
84%
Belinkelték. Ha összehasonlítod szegényből az a ruha tehenet csinált. Elég megdöbbentő látni, hogy nem is olyan kövér, mint amilyennek a ruhájában kinézett. A nem rászabott szalonos ruhákban tényleg látszik, hogy akár csinos is lehetett volna.
2013. márc. 17. 13:37
 15/16 anonim ***** válasza:
91%
Jah erre emlékszem, ez volt az az eset, amikor az egész csini csajnak pont az esküvőjére sikerült hatalmas zsírdisznót kerekítenie magából xD vagy huszan mondták neki, de nem hallgatott senkire, és addig rakta fel sokadszorra is a kérdést, amíg össze nem gyűlt három dicsérő szó a sok kritika közül...
2013. márc. 19. 19:07
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólókkal, nem a csaj volt csúnya-kövér, és nem is a ruha színe-stílusa ronda (nekem tetszik), de borzalmas a kivitelezése, és ezzel mindent elrontottak!
2013. máj. 8. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!