Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy lehet így esküvőt tartani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet így esküvőt tartani?

Figyelt kérdés
beszéltük barátommal hogy 1-2 év múlva összeházasodhatnánk.. de a részemről egyetlen egy család tag nem lenne ott.. és ilyenkor nem tudom S: így lehet esküvőt tartani ? és az 100% hogy a helyzet nem fog változni.. és úgy marad mint most vagy rosszabb lesz.

2013. márc. 13. 21:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, a férjem apjának nem is szóltunk. Az anyja a két gyerekkel pénztelenség miatt nem jött. A két öccse tartozott, a harmadik meg nem jött haza külföldről. Szóval nem "csak rokonok"...Egyéb rokona meg nincs is.
2013. márc. 13. 21:33
 12/24 anonim ***** válasza:
35%

Olyan jól álltok anyagilag, hogy 100 fős esküvőt akarsz? Nem tudod azt a pénzt jobb helyre költeni?

A házasság sikere nem a nagy lagzitól függ! Lehet két tanúval is esküdni, ahogy mi is tettük. Csak a szertartáson voltak ott a rokonok, ismerősök. Lagzi nem volt.

2013. márc. 13. 21:45
 13/24 A kérdező kommentje:

lagzit semmikép se akarom kihagyni :)

egyébként barátom szülei külföldön dolgoznak szóval ők tudnának segíteni.

2013. márc. 13. 21:47
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

"ezzel az a baj h egy normális templomi esküvőt szeretnék ahol 80-100 ember vesz részt "

De miért muszáj ennyi? A mi esküvőnkön "csak" 40-en voltunk a templomban. De én nem is bántam, ez olyan meghitt esemény volt, hogy nem akartuk akárkivel megosztani.

Szerintem ha elhívjátok a párod rokonságát, a jó barátokat, bőven elég. Nálunk a férjem rokonsága nem nagyon képviseltette magát, igaz négyen azért eljöttek. De ő nem is bánta, hogy nincsenek ott többen, mert nem túl jó velük a kapcsolata és nem hiányoztak neki oda csak azért, hogy többen legyünk.

Hidd el, egy olyan társaságban ahol mindenki kedvel titeket, akikkel jól kijöttök, szebb, meghittebb, vidámabb, felszabadultabb lagzitok lehet, mintha kellemetlenkedő családtagokat hívnátok csak a létszám kedvéért.

2013. márc. 13. 21:51
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Én sem hívtam meg anyámat az esküvőmre (apám már nem élt), ott voltak a testvéreim, kb. 10 rokonom, barátaim. Bár egyébként sem volt nagy esküvőnk. Az én részemről olyan 25en, férjem részéről 50en. Engem nem zavart sem az hogy kevesebb meghívottam van, sem az hogy az anyám nincs ott (na jó ez így nem igaz azt sajnálom hogy nincs egy normális anyám, de azt hogy ezzel amit dobott a gép nem tartom a kapcsolatot azt nem)
2013. márc. 13. 21:53
 16/24 A kérdező kommentje:
csak mondtam egy számot ..
2013. márc. 13. 21:55
 17/24 anonim ***** válasza:
16. Ja, bocs, szó szerint vettem. :D
2013. márc. 13. 22:03
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

a ferjem szulei nem jottek el mert ...ki tudja Inkabb megkonnyebultunk nem rontottak el a mi napunkat.

Aki szeret es fontos ott lessz ha csak ketten lesztek az is oke

2013. márc. 13. 22:10
 19/24 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2013. márc. 13. 22:12
 20/24 anonim ***** válasza:
Miért tagadtak ki? nem tudsz valahogy kibékülni velük?
2013. márc. 14. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!