Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testvért vagy barátnőt kérnétek fel inkább tanúnak?
Figyelt kérdés
Tételezzük fel hogy a tesóval is jó a viszony. Nem beszéltek sokat, de szeretitek egymást. A barátnő, az meg ugye egyértelmű :D2013. márc. 3. 09:41
12/18 anonim válasza:
Akivel jobb a viszony. A testvér sem biztos, hogy mindig szóba fog veled állni, csak mert rokonok vagytok.
Én a tesómat, de csak azért, mert ő a legjobb barátnőm. Ha nem lenne a tesóm, csak a barátnőm, akkor is őt választanám, de ha nem lenne a barátnőm, csak a testvérem, akkor nem.
13/18 anonim válasza:
Nehéz kérdés, szerencsére nekem nincs nagykorú testvérem, így az a barátnőm lesz, aki összehozott minket. Valószínűleg, ha lehetséges lenne, akkor is a barátnőmet választanám, mert 3 testvérem is van (2 féltestvér), így nem lehet belőle sértődés, hogy miért pont azt a testvéremet választottam...
14/18 anonim válasza:
Baratnot, a testver ott van, mint testver, am a baratnonek nincs semmilyen "rangja". Szerintem megtisztelobb erre felkerni, mint sima koszoruslanynak. Raadasul nekem 2 nagykoru testverem is van, nem lenne esszeru kozuluk valasztani. Ja, es a baratnom 7 eve a legjobb baratnom, a tesoimmal viszont eleg hullamzo a viszonyunk.
15/18 Ritacoronita válasza:
szerintem ez a te döntésed senkire ne hallgass amit a szíved diktál.semmivel ne foglalkozz főleg ne azzal,hogy hogyan is illik!ez a te napod!
16/18 anonim válasza:
Testvér. Ugyanúgy, ahogy keresztszülőnek is őt választanék.
17/18 anonim válasza:
A nővéremnek jövő héten lesz, a bnőjét választotta. Én is a bnőmet fogom választani, nem bosszúból, hanem mert tényleg nagyon nagyon jó barátnőm...Gondolom a tesóm is ilyen okokból választotta a lányt. Attól még szeretjük egymást.
18/18 anonim válasza:
A testvéremet, de csak azért, mert két legjobb barátnőm van, akikkel kiskorunk óta barátnők vagyunk és nem tudnák választani a kettő közül és nem szeretném ha sértődés lenne. Ha csak egy barátnőm lenne akkor őt választanám, ugyanis a tesómmal nem jó a viszonyom, 3 havonta ha 1x beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!