Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok a titkos esküvőről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a titkos esküvőről?

Figyelt kérdés
Ha senkit nem hívunk, csak tanúkat, és a szülőknek is utólag mondjuk meg.
2013. febr. 27. 15:58
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
81%

Most komolyan, ennyire hülyék vagytok?

Titkos esküvő miért jelentené azt, hogy szégyelli? Utána elmondják, együtt mennek karácsonyozni, szülinapra, együtt élnek.

Titkos HÁZASSÁG, na, az már azt jelenti, hogy szégyellik egymást.

2013. febr. 27. 18:24
 22/33 anonim ***** válasza:
78%

Mi 10 év és 3 gyerek után pont így csináltuk :) Két tanú volt csak, meg a gyerekek, és utána pizzáztunk egyet. Mind a ketten utáljuk a felhajtást, egy hagyományos esküvő nem nekünk való. Annak meg mi értelme, hogy pont mi ne érezzük jól magunkat az esküvőnkön :)

Utána meg megmutattuk a gyűrűt, és a pár képet, ami készült. Mindenki örült, és azt mondták, jól tettük, hogy így csináltuk, nem sértődött meg senki sem :)

2013. febr. 27. 18:31
 23/33 anonim ***** válasza:
21%
Attól, hogy 11 éve vagytok együtt még nem ciki összeházasodni. Én elmondanám a helyedben a szüleiteknek, esetleg, ha van, akkor a testvéreknek, legalább a közeli rokonság részesülhessen ebből, nem kell hozzá lagzi meg semmi, de biztos sokáig reménykedtek ők is, hogy egyszer összeházasodtok. Attól, hogy ennyi ideje együtt vagytok nem kell titokban két tanúval lezavarni a dolgot. Persze, ha ezt akarjátok, hajrá, de ha én lennék az anyukád, nekem nagyon rosszul esne.
2013. febr. 27. 18:38
 24/33 A kérdező kommentje:

Kedves 23-as! Szó sincs arról, hogy ciki lenne összeházasodni. Egyszerűen nekünk így jó, a családdal utána is tudunk inni egy pohár pezsgőt, és ennyi. Nem érezném jól magam másmilyen esküvőn.

De majd később megírom, hogy mit szóltak ehhez! :)

Szerintem nem lesz gond velük!

2013. febr. 27. 19:43
 25/33 anonim ***** válasza:
65%
És miért a rokonság a lényeg, hogy ők miből akarnak részesülni, miért nem az, akinek az esküvője? Még azt értem, hogy ha lagzit szervez akkor figyelembe kell venni a rokonokat, mert ugye ott lesz mind csak nem kéne olyat szervezni, amin szarul érzik magukat, de azért ha neki úgy jó az esküvő, hogy nem jön a rokonság, akkor miért azzal kéne törődni, hogy de biztos jönni akarnak. Jó, de ők meg ketten akarnak lenni. Akkor miért a rokonsággal kell foglalkozni?
2013. febr. 28. 02:11
 26/33 anonim ***** válasza:
25%
Ha nektek így jó, akkor így jó, nem kell kérdést kiírni, hogy mit gondolunk róla. Vállveregetést ne tőlem várj, hogy mennyire klassz lesz, mert vagy az lesz, vagy nem. Nekem aztán teljesen mindegy. Írtam, hogy ha én lennék az anyukád, nekem rosszul esne. Ez nem azt jelenti, hogy eljátszanám a hattyú halálát, hogy miért nem hívtál meg, de azért egy szülő többnyire elég komolyan készül a gyereke esküvőjére és ha még vigyorog is veled zavarában, mikor elmondod, még érezheti magát megbántva. Ugyanakkor nem vagyok az anyukád, de mivel a kérdést nem is hozzá intézted, ez az én véleményem. Ha pedig nem ciki, miért nem lehet elmondani legalább a szüleidnek? Ha ez az egyébként igen komoly társadalmi esemény szerinted magánügy, akkor miért kürtölöd szét idegen embereknek? Én megértem, hogy nem akarsz lagzit meg egy halom embert a házasságkötőbe, de két tanú mellett még 4 szülő nem sok vizet zavar. Vagy attól félsz, hogy ha megtudják, akkor lagzit akarnak szervezni és odacsődítik a rokonságot? Felnőtt ember vagy, de nyilván sem te, sem a szüleid nem látják ezt be, ha erre van esély. 23-as voltam.
2013. febr. 28. 08:38
 27/33 A kérdező kommentje:

Kedves 26-os! Igazán ne vedd ennyire a szívedre a kérdést! Szerintem itt pusztán kíváncsiságból is lehet kérdezni. És teszik ezt mások is. Szerencsére az én anyukám máshogy áll a dolgokhoz, és szerintem kicsit sem készült soha az esküvőmre. És nem is bánja majd, hogy egyszerűsítettük a helyzetet. Az pedig, hogy itt elárultam, még nem változtat semmin, mert ez egy anonim oldal. Gondoltam jó lesz elolvasni mások véleményét. Nem gondoltam, hogy vannak még emberek, akik felháborodnak ilyesmin. Manapság már elég elfogadott az, hogy nem tartják fontosnak a házasságot a fiatalok. A szüleink ezt elfogadták, és nem is várták soha, nem kérdezgették az évek alatt, hogy lesz-e esküvő. Szóval most meglepetésnek szánjuk, és ennyi!

Ha ez a vágyad, akkor azt kívánom, hogy majd legyél ott a Te gyereked esküvőjén, és érezd jól magad! Tényleg!

2013. febr. 28. 09:49
 28/33 anonim ***** válasza:

En azert szolnek, mert na

Unk volt ilyen, es evekig sertodes volt az edesanyareszerol. Nem az volt a baj, hogy nem hivtak meg, hanem azt sem tudta, hogy akanya kezet megkertek, vagy ugy dontottek hazasodnak. Messze laktak egymastol, es ngondolom nem telefonon akarta elmondani, hogy amugy osszehazasodtunk , es kapott az anyuka egy levelet otthonra de mar a ferjezett nevere a lanyanak, igy derult ki.... That sztem nincs ezzel gond, de a szuloknek szolnek, hogy igy dontottunk, de csak 2 en leszzunk 2 tanuval.... Vgy minimum utana felhivni oket, mert gondolom egyikotok szulojevel sem vgytok rosszban...

2013. márc. 4. 08:50
 29/33 anonim ***** válasza:
No megvót az esemény? :-)) Vagy ez titok? :-))
2013. márc. 4. 11:16
 30/33 A kérdező kommentje:
Kedves 29-es! Az esemény megvolt, nagyon jól sikerült! A szülőknek csak hétvégén mondjuk majd meg, mert nem szeretnénk telefonon közölni a hírt! Pénteken utazunk, és megmondjuk. Valószínűleg örülni fognak! :)
2013. márc. 4. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!