Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a titkos esküvőről?

Most komolyan, ennyire hülyék vagytok?
Titkos esküvő miért jelentené azt, hogy szégyelli? Utána elmondják, együtt mennek karácsonyozni, szülinapra, együtt élnek.
Titkos HÁZASSÁG, na, az már azt jelenti, hogy szégyellik egymást.

Mi 10 év és 3 gyerek után pont így csináltuk :) Két tanú volt csak, meg a gyerekek, és utána pizzáztunk egyet. Mind a ketten utáljuk a felhajtást, egy hagyományos esküvő nem nekünk való. Annak meg mi értelme, hogy pont mi ne érezzük jól magunkat az esküvőnkön :)
Utána meg megmutattuk a gyűrűt, és a pár képet, ami készült. Mindenki örült, és azt mondták, jól tettük, hogy így csináltuk, nem sértődött meg senki sem :)

Kedves 23-as! Szó sincs arról, hogy ciki lenne összeházasodni. Egyszerűen nekünk így jó, a családdal utána is tudunk inni egy pohár pezsgőt, és ennyi. Nem érezném jól magam másmilyen esküvőn.
De majd később megírom, hogy mit szóltak ehhez! :)
Szerintem nem lesz gond velük!

Kedves 26-os! Igazán ne vedd ennyire a szívedre a kérdést! Szerintem itt pusztán kíváncsiságból is lehet kérdezni. És teszik ezt mások is. Szerencsére az én anyukám máshogy áll a dolgokhoz, és szerintem kicsit sem készült soha az esküvőmre. És nem is bánja majd, hogy egyszerűsítettük a helyzetet. Az pedig, hogy itt elárultam, még nem változtat semmin, mert ez egy anonim oldal. Gondoltam jó lesz elolvasni mások véleményét. Nem gondoltam, hogy vannak még emberek, akik felháborodnak ilyesmin. Manapság már elég elfogadott az, hogy nem tartják fontosnak a házasságot a fiatalok. A szüleink ezt elfogadták, és nem is várták soha, nem kérdezgették az évek alatt, hogy lesz-e esküvő. Szóval most meglepetésnek szánjuk, és ennyi!
Ha ez a vágyad, akkor azt kívánom, hogy majd legyél ott a Te gyereked esküvőjén, és érezd jól magad! Tényleg!

En azert szolnek, mert na
Unk volt ilyen, es evekig sertodes volt az edesanyareszerol. Nem az volt a baj, hogy nem hivtak meg, hanem azt sem tudta, hogy akanya kezet megkertek, vagy ugy dontottek hazasodnak. Messze laktak egymastol, es ngondolom nem telefonon akarta elmondani, hogy amugy osszehazasodtunk , es kapott az anyuka egy levelet otthonra de mar a ferjezett nevere a lanyanak, igy derult ki.... That sztem nincs ezzel gond, de a szuloknek szolnek, hogy igy dontottunk, de csak 2 en leszzunk 2 tanuval.... Vgy minimum utana felhivni oket, mert gondolom egyikotok szulojevel sem vgytok rosszban...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!