Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van itt még akinek nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt még akinek nem volt tűzijáték a tortán?

Figyelt kérdés

Elkövettem azt a hibát, hogy elmondtam, hogy nem lesz és mindenki ezzel nyaggat, hogy úristen de miért nem? Hát de az a szép, hogy mikor hozzák sötétben...

De szerintem meg olyan béna... rendesen a hideg ráz ettől az olcsó giccstől, hogy "tűzijáték".

2013. febr. 26. 00:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Akkor ez csak felénk szokás ezek szerint.

Szerintem is olyan béna, hogy ott kell ülni és csodálni miközben tök béna. Minden párnak készül képe is, hogy ott állnak egymás mellett és nézik a félhomályban a tortát, amibe bele van nyomva ilyen csálén két oldalra kiállóan a tűzijáték és jaj de jó.

[link]

így kb. Mert hogy sötétben hozzák be a tortát és akkor világít és az "kell", hogy lássák, meg szép. De olyan nagyon ízléstelen szerintem is!

Itt olyan szinten szokás, hogy a cukrászdák alapból adják a torták mellé...

2013. febr. 26. 11:01
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
1 hónap múlva lesz az esküvőnk, és nekünk sem lesz! Már a szülinapi tortákon is elcsépelt, eszünkben sincs az esküvői tortánkra rakni :)
2013. febr. 26. 11:06
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez inkább csillagszóró, amit belinkeltél. Azt hittem arra a kis mini tűzijátékra gondolsz, és az szerintem is béna. A csillagszóró egy fokkal jobb, de az sem az igazi tortára.
2013. febr. 26. 21:12
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem az ő esküvőjük, hanem a tiétek, és ha Ti nem akartok tűzijátékot, akkor nem lesz, punk-tum. :)

Szerintem egyébként is szebb, fotogénebb egy torta nélküle.

/ Egy esküvőfotós /

2013. febr. 26. 22:33
 15/18 A kérdező kommentje:
Ezek szerint csak felénk vannak ilyen giccses szokások? :D Ó miért ver engem az Isten, mesélhetnék még, hogy "de miért nem lesz KÉT menyasszonyi ruhád?" Igen, két menyasszonyit szoktak, a menyecske azon kívül van, szoktak itt mindent, csak minél jobban látsszon, hogy "sok van" pedig állítólag szegény része az országnak.
2013. febr. 27. 16:06
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekünk sem volt, sőt nekünk nem is sötétben hozták be a tortát. Akkor felétek minket meglincseltek volna. :-)
2013. febr. 27. 19:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Te hol laksz? :D Most már tényleg nagyon érdekel! :D
2013. febr. 27. 20:16
 18/18 A kérdező kommentje:
Szabolcs megye egyik csücskében. Figyelj nálunk már azt is megkérdezték, hogy de miért nem lesz zabálás a szertartások ELŐTT is az étteremben. Töltött káposztával, húsokkal meg mindennel. Hát nem is tudom... így is 10 ezer fejenként a kaja pia és ebben se sós se édes süti nincsen, biztos még ebédet is rendelünk.
2013. febr. 27. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!