Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem tetszik a vőlegényem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszik a vőlegényem vezetékneve! Azon gondolkoztam hogy nem veszem fel a nevét, de az meg olyan furcsa meg rossz, hogy nem viselem a nevét. ú Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
2013. febr. 24. 15:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%

én nem változtam meg a neven teljesen jó a leánykori

nem attól leszel feleség h a nevedet is megváltoztatod

az csak egy név semmi több

2013. febr. 24. 16:44
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

A hugom se vette fel a ferje nevet es totalisan jol megvannak. En felvettem, egy csomo huzavona volt lecserelni az osszes papirt. Mar harom eve elvaltunk, de meg mindig viselem a nevet, mert egyszeruen nem akarok vagyonokat kolteni arra, hogy visszakapjam a sajatomat. Meg nagyon sok ido mindent visszacserelni.

Szoval ne tedd, ha jot akarsz magadnak.

2013. febr. 24. 17:04
 13/23 anonim ***** válasza:
41%

Ha nem tetszik a neve, akkor ne vedd fel. Én sem tettem (nem azért, mert nem tetszik, d eze most másodlagos).

Gyereket akarsz tőle? Merthogy a vezetéknevét fogják a gyerekek kapni - hacsakl másként nem állapodtok meg (azaz a te vezetéknevedet kapják). DE ha már most ebből gubanc van, hogy nem veszd fel a nevét, akkor mekora gubanc lesz abból, ha a vezetékneve nem lesz a gyerekeid neve...?

Ha gyereket nem akarsz, akkor nincs gond.

2013. febr. 24. 17:11
 14/23 anonim ***** válasza:
74%

Miért, nem biztos, hogy lenne kifogása a férjnek az ellen, hogy a feleség vezetéknevét kapják a gyerekek.

Pláne, ha belátja, hogy tényleg csúnya a vezetékneve.

Persze azt nem tudjuk mennyire ronda a neve, meg ez egyéni dolog is.

De egy normális férfi belátja, ha cikis, ronda a neve, és ha a feleségé szebb, elfogadja, hogy inkább az legyen a gyerek neve.

2013. febr. 24. 17:14
 15/23 anonim ***** válasza:
88%

nem tetszik? Ne vedd fel. Nagymamádnak nem volt választása. pontosabban az ő korosztályának.. 50-60 évig volt xz+ né.

NÉ volt egész életében..

Választhatsz. Már nem kell NÉ-ként élned.

Élj a névválasztás jogával!

2013. febr. 24. 17:27
 16/23 anonim ***** válasza:
35%
ha nagyon lelkifurdalásod lenne vedd fel belőle csak a kezdőbetűt. Kovács N. Mária, N. Kovács Mária.
2013. febr. 24. 17:37
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

13-nak!

A gyereked azt a nevet kapja, amiben megállapodnak az anyakönyvvezető előtt.

2013. febr. 24. 18:03
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem veszed fel. Én sem vettem fel. Nem is kell kifogásokat keresni, hogy jaj akkor minden papírt át kéne íratni meg izé. Főleg, ha azt nézi a pasi, hogy ja elmegy 1-2 milla az esküvőre, akkor már arra nem lesz pár ezer? Hülyeség. Mondd meg neki, hogy nem akarod felvenni és ennyi. Én is mondtam, hogy figyelj, nem veszem fel a neved, jó nekem így. Ő meg annyit mondott, hogy jó.
2013. febr. 24. 19:44
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

15.

Régen sem volt kötelező felvenni a férj nevét.

Ugyanúgy megmaradhatott a nő a lánykori nevén.

2013. febr. 24. 23:24
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Mint ahogy sok doktornő, jogásznő stb. meg is maradt.
2013. febr. 24. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!