Mit csináljak? Lányom hippisen öltözködik. Egyáltalán nem tetszik. Olyan furcsa. És minden színt kever úgy néz ki mint 1 madár.
Figyelt kérdés
vett ma ilyen napszemüveget ami lila és kerek. Minden ékszere peace jelű. Most még csak lázad? hagyjam? Köszönöm a válaszokat.!2010. aug. 9. 20:37
1/26 anonim válasza:
Szerintem hagyd. Ez nem vészes, keresi önmagát, a saját stílusát. Lehet, hogy jövő nyáron már más fog tetszeni neki. :)
2/26 A kérdező kommentje:
17 éves.
2010. aug. 9. 20:38
3/26 anonim válasza:
Persze hogy hagyd. Neki kell hogy tetszen a stílusa nem pedig neked. Lehet neki sem tetszik a te öltözködésed.
4/26 anonim válasza:
Majd egyszer jól összeverik és akkor nem fog píszért imádkozni, több ismerősöm változott már meg így :)
5/26 anonim válasza:
örülj neki,hogy csak ennyi,nem értem miért kell egymást ilyen szinten korlátozni,nekem sosem szóltak bele az öltözködésembe...
6/26 anonim válasza:
Jesszus, ez tök ártalmatlan dolog. Nekem ennyi idősen pink tarajam volt meg 8 piercingem :D Mára meg nem mondaná senki :)
7/26 anonim válasza:
Ne aggódj.
Ebbe a korban természetes,hogy tartozni akar valahová.
Valószínűleg egy vidám,kiegyensúlyozott teremtés.
A gond az lenne,ha talpig feketébe akarna járni és rémísztő sminkek mögé dugná magát.
8/26 anonim válasza:
Had élje ki magát.Ha tildod, akkor csakazért is csinálni fogja.
Az én lányom 8-ba úgy öltözött mint egy emo-s.Csak fekete cuccai voltak, fekete lakk, stb...
elmondtam neki mi erről a vélaményem.Volt amit engedtem, volt amit nem.Durvább dolgok szóba se jöhettek.Hála az égnek 1/2 év alatt elmult nála.
9/26 anonim válasza:
inkább örülj neki, hogy nem ilyen mindenemkintvan cicababa szőke hajjal meg anya fel akarom töltetni a szám lány..
10/26 anonim válasza:
Semmi gond nincs vele. Manapság ezis egy divatirányzat. Sok lány öltözködik így. Addig jó amíg nem goth, emo vagy valami hasonló. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!