Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
De azért a pink szalag egy kicsit vidámabbá teszi.
Mondjuk nem esküvői ruhaként, hanem egy estélyen.
úristen de gyönyörű *__*
ááááh!
Na, én is akartam mondani, hogy daalarna, de már megtették helyettem.
A pink szalag nélkül szerintem is szebb. A felső része és a felsőszoknya selyemszatén (ránézésre, megítélésem szerint), az alsószoknya tüll.
A felsőrésze nagyon tetszik, a szoknya megoldása viszont nem. Főként a felhabosított felsőszoknya nem nyerte el a tetszésemet, olyan idejét múlt habos-babos fílinget kelt. A tüll meg számomra nem odaillő. Főleg az nem tetszik, hogy a felsőrész egy szabályos, geometriai formát követ, az alsórész meg egy odahányt valami. Egyszerűen nem áll össze nekem, ez van. Pedig amúgy 95%-ában gyönyörű ruhákat gyártanak.
Én jobban el tudnám képzelni ezt a felsőrészt egy letisztultabb, simább szoknyából, egy anyagból (legyen akár nagy a szoknyarész, akár szűk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!