Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akarok kérni a barátnőm kezét. A legproblémásabb dolog maga a gyűrű. Ára, mikéntje, mit figyeljek mit ne, stb. Ebben kérek segítséget. Nos?
Sziasztok,
Alap infó: Évek óta együtt vagyunk, lassan 2 éve már együtt is lakunk (lakás bérelünk, de mindenünk saját benne). 24-évesek vagyunk és inkább a minőséget mint a mennyiséget szeretjük, de természetesen ehhez a hozzáálláshoz való fizetésünk nincs. ;) Mindig gyűjtünk és inkább várunk, minthogy valami olyat vegyünk amit csak "jobb híján" viszünk haza.
Barátnőm gyűlöli az aranyat (a színét), így marad a fehér arany. "Kő"-ből nincs elvárás, ha ésszerű áron kapom akkor lehet drágakő is, ha pedig csak úgy jön ki anyagilag akkor valami "olcsókő" avagy értéktelen is megfelel.
Még nem kezdtem el utána járni a tényezőknek, de ezt is meg fogom tenni. Addig is várom tapasztaltabbak segítésgét, történeteket, tippeket, árakat, konkrét bolttal, vagy típussal kapcsolatban is.
Eddig 3 helyen voltam ahol csak úgy "épp arra jártam és benéztem" módon kérdezősködtem, de horror árakat kaptam. :D Volt ahol kértem variációt "drágaköves" és nem drágaköves verziókra. Az utóbbira 300 ezres választ kaptam így kértem, hogy ne is folytassa. :] Máshol drágaköves változatból is volt 90-ért, de ott nem volt választék és nem voltak szépek.
A célom nyílván minél olcsóbban de azért jó minőséget és szépet találnom/csináltatnom.
40-90 közötti összeget próbálok összegyűjteni rá.
Előre is köszönöm a segítésget!
Bár itt főleg csak megrendelésre dolgoznak, de 90 körül kijön egy 0.15ct-os kővel szerelt gyűrű is.
www.eujewel.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!