Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi volt a sorrend nálatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a sorrend nálatok?

Figyelt kérdés

Esküvő-teherbeesés, vagy teherbeesés-esküvő?

Csak azért kérdezem, mert egyre gyakrabban olvasom, hogy kismamák mennek férjhez a babó miatt :)

2009. szept. 8. 17:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%
Esküvő-teherbeesés. (Utóbbi még nincs)
2009. szept. 9. 08:47
 12/22 anonim ***** válasza:
86%
Mi 2004. szeptemberében jöttünk össze, akkor voltunk 18L és 19F. 4 hónap után eljegyzés, 7 hónap után összeköltözés, és jövőre a 6. évben esküvő. Szerettük volna előbb is, csak az anyagiak.. Már baba is jó lenne, de arra még várnunk kell 2-3 évet.
2009. szept. 10. 07:17
 13/22 anonim ***** válasza:
93%
Barátság--}Szerelem--}Baba...és itt ki is merültünk:D
2009. szept. 11. 23:35
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi maradtunk a klasszikusnál. Együttjárás, esküvő, baba. Nekünk így volt jó. De én semmi kivetnivalót nem találok abban, ha kismamák mennek férjhez. Sok minden van, amihez a baba adja meg a kezdő lökést. Nálunk például a lakásvásárlás volt ilyen. Előtte évekig csak halogattuk a lakáshitel felvételét. Szóval attól még nem lesz automatikusan rossz egy házasság, ha kismamaként házasodik valaki. Szerintem...
2009. szept. 13. 22:27
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

eljegyzés(másfél év után), eskuvo (ujabb másfél év az egyetem miatt), baba.

az eskuvo utáni második évre terveztuk a babát, aztán bizonyos korulmények miatt elobbre hoztuk, 10 honappal az eskuvo után estem teherbe.

2009. szept. 14. 01:15
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Haverkodás, szerelem, összeköltözés, baba (útban). Esküvő nem volt, majd egyszer.
2009. szept. 14. 12:18
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Barátság, járás, baba majd házasság.
2009. szept. 14. 12:29
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Haverság, szerelem, teherbeesés, gyerek és csak utána az esküvő. Egyikünk se ragaszkodott hozzá, de az volt a tapasztalat, hogy az emberek nagy része nagyon maradi, mindenkinek az volt ez első kérdése mikor teherbe estem, hogy esküvő mikor lesz. Meg bizonyítani is akartunk, hogy attól még, hogy fiatalok vagyunk, gondolhatjuk komolyan a dolgokat. Végül "engedtünk". Mostanában lesz a 9 éves házassági évfordulónk.
2009. szept. 14. 12:50
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Esküvő. Babát nem tervezünk, úgyhogy nem azért :)
2009. szept. 14. 14:34
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
szerelem,együttjárás,lakás,autó,gyerek(3éves),megint gyerek(6hónapos)- így 10év alatt boldog család lettünk:)esküvő nélkül is:)egyszer majd az is lesz,talán:)de igazából mostmár teljesen mindegy:)
2009. szept. 14. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!