Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek talál esküvőre ez az ételtípus?
Talál? o.O
Hogy passzol-e hozzá, az szerintem nagyban függ attól, hogy mi jön utána. Mondjuk én egy állófogadáson jobban eltudnám képzelni, de egy rendes vacsora előtt, mikor várják -ha mondjuk hagyományos- a jó kis tyúk levest, meg a töltött káposztát, sonka-sajt falatkákat enni fogpiszkálóról, szerintem kicsit felesleges. Jó ötlet, de én nem előételnek használnám, hanem csak úgy csipegetni.
Nem talál, hanem találó!
És szerintem nem találó. Nem teadélutánnal egybekötött babazsúr lesz, hanem egy esküvő, majd lakodalom. Oda lakodalmi menüsor illik. Csak a nívósabb lagzikba szoktak előételt felszolgálni, de az soha nem sonka-sajt pálcikán. Ha nincs pénzetek rá, akkor inkább maradj a szokásos menünél. Elég a sós és édes sütemények kavalkádját felvonultatni vacsora előtt. Hidd el, az se 2 fillér lesz. Ha mindenképp szeretnél előételt, ami felesleges, akkor olvasgass a neten lakodalmi menüsorokat, de pálcikás sonka-sajtot nem fogsz találni!
Amit írtál előételeknek, inkább egy kolbászos-sajtos-csemege uborkás falatkát tudnék elképzelni; igaz, nem vagyok nagy sonkamániás :)
Ha szeretnél ilyet, akkor csináltass, esetleg az összetűző pálcikának csináltassatok zászlósat, ami színben harmonizál a terítéshez, és rá lehet írni a neveteket, dátumot. Így aki akarja, még emléknek is elteheti, a vendégsereg megérkezésekor pedig még jól is nézne ki.
Szia, igazabol minden talalo amit te annak gondolsz. A ti eskuvotok, a ti lagzitok, mindenki ugy szervezi, ahogy neki tetszik, nem? Valaki csak a tanukat hivja meg, valaki pedig 200 vendeget lakat jol. Ugyhogy mindenkinel mashogy van.
Miert ne illenenek a falatkak? Illik minden, hiszen a vendegek imadnak enni-inni mindent, es sokat!
Sok boldogsagot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!