Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek talál esküvőre ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek talál esküvőre ez az ételtípus?

Figyelt kérdés
Nos, az előételtől lenne szó, -a konkrét összeállítást még nem tudom- de tennék mellé apró szendvicsfalatkákat, azaz pálcikára felszúrt sonka, sajt stb. Ez talál egy esküvőre? Emellett természetesen lenne sajt, meg másféle sonka meg minden, az tulajdonképpen díszítésként szolgálna elsősorban. Mifelénk még nem láttam senkinek ilyet, ezért is kérdezem, hogy talál-e.
2009. szept. 7. 14:37
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
a te esküvőd,szerintem nem rossz,de ha sokan lesztek melós lesz
2009. szept. 7. 14:41
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Talál? o.O

Hogy passzol-e hozzá, az szerintem nagyban függ attól, hogy mi jön utána. Mondjuk én egy állófogadáson jobban eltudnám képzelni, de egy rendes vacsora előtt, mikor várják -ha mondjuk hagyományos- a jó kis tyúk levest, meg a töltött káposztát, sonka-sajt falatkákat enni fogpiszkálóról, szerintem kicsit felesleges. Jó ötlet, de én nem előételnek használnám, hanem csak úgy csipegetni.

2009. szept. 7. 14:48
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Vendégvàro fogàsnak, jo, de vacsora elött... Nem is tudom, én értékelném, mert màr unom, hogy mindig ugyan az a menü, de ezzel sokan nem igy vannak! :) Egyik unokatesom esküvöjén a vendégvàràson voltak ilyen falatkàk+ füstöltnyelv, aszpikos zöldségek, sonkàk, sajtok, salàtàk, és sok sok finomsàg! Gyorsan jol is laktam belöle! igy nem volt gondom a vacsoràval! :)
2009. szept. 7. 15:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem értettetek meg teljesen. Felénk szokás előételként egy kisebb tányérba sajt, panírozott hús, fasírt, különféle sonkák, egy szelet paradicsom stb. Nos én mindemellé tenném azt az aprófalatkás szendvicset, inkább díszítésként.
2009. szept. 7. 15:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hol van az a felénk? Mert még ilyet nem làttam, nem akarsz meghivni? :D Akkor ugy mehet a falatka, persze! Sok boldogsàgot! :)
2009. szept. 7. 15:27
 6/10 anonim ***** válasza:
38%

Nem talál, hanem találó!

És szerintem nem találó. Nem teadélutánnal egybekötött babazsúr lesz, hanem egy esküvő, majd lakodalom. Oda lakodalmi menüsor illik. Csak a nívósabb lagzikba szoktak előételt felszolgálni, de az soha nem sonka-sajt pálcikán. Ha nincs pénzetek rá, akkor inkább maradj a szokásos menünél. Elég a sós és édes sütemények kavalkádját felvonultatni vacsora előtt. Hidd el, az se 2 fillér lesz. Ha mindenképp szeretnél előételt, ami felesleges, akkor olvasgass a neten lakodalmi menüsorokat, de pálcikás sonka-sajtot nem fogsz találni!

2009. szept. 7. 15:28
 7/10 A kérdező kommentje:
Nos a felénk az Erdélyt jelenti, nálunk egész éjjel tart a mulatság, így sok fogást felszolgálnak, ami közül egyik az említett előétel, majd leves, töltöttkáposzta, burgonya sülttel, desszert. Nos, én az előételt (amibe, mint mondtam már, de úgy látom nem voltam elég világos a szokásos előételek összetevői lesznek PLUSZ az a pálcikás szendvics). 500 fős esküvő lesz kb. és nem számít a pénz, van rá keret. Ha úgy kérjük akkor elkészítik azokat a falatkákat.
2009. szept. 7. 15:38
 8/10 anonim ***** válasza:
97%
De jooo! Csinàld csak, màssal meg ne foglalkozz, és tessék meghivni:D Vannak ilyen kis kardok vagy pàlcikàk, szerintem talàlni màr esküvöre valot is! Vagy épp arra lehetne ragasztani az ültetést, màr ha lesz! Vagy egy kis szalagot a nevetekkel és a dàtummal, rà kötni! :D
2009. szept. 7. 16:28
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Amit írtál előételeknek, inkább egy kolbászos-sajtos-csemege uborkás falatkát tudnék elképzelni; igaz, nem vagyok nagy sonkamániás :)

Ha szeretnél ilyet, akkor csináltass, esetleg az összetűző pálcikának csináltassatok zászlósat, ami színben harmonizál a terítéshez, és rá lehet írni a neveteket, dátumot. Így aki akarja, még emléknek is elteheti, a vendégsereg megérkezésekor pedig még jól is nézne ki.

2009. szept. 7. 16:41
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia, igazabol minden talalo amit te annak gondolsz. A ti eskuvotok, a ti lagzitok, mindenki ugy szervezi, ahogy neki tetszik, nem? Valaki csak a tanukat hivja meg, valaki pedig 200 vendeget lakat jol. Ugyhogy mindenkinel mashogy van.

Miert ne illenenek a falatkak? Illik minden, hiszen a vendegek imadnak enni-inni mindent, es sokat!

Sok boldogsagot!:)

2009. szept. 9. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!