Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így érdekházasság?
A párommal már régóta együtt vagyunk, hamarosan eljön az ideje, h gyermeket vállaljunk.
Egyikünk sem nagy házasságpárti, de mivel ő elég jól keres, így úgy gondoltam házasodjunk össze, jól jön majd az a családi adókedvezmény, többet adhatunk az apróságnak, ha több marad a zsebünkben.
Vagy megoldható másképp is?
Na hát én még ekkora baromságot nem hallottam, hogy fel lehet jelenteni bárkit a fentiekkel kapcsolatban.
Én a házasságra szavazok, a gyerek érdeke öröklésnél még mindig hátrány, ha házasságon kívül születik. A közösen szerzett vagyont nehéz bizonyítani, egy elválásnál.
Családi adókedvezmény akkor is jár ha nem vagytok házasok.
Csak ezért összeházasodni butaság szerintem.
"Az érdekházasság olyan házasságkötés, amely nem családalapítási célból vagy szerelemből köttetik, hanem valamelyik vagy mindkét fél számára jövedelmező okból, érdekből. Ez az ok lehet pénzügyi megfontolás vagy politikai, gazdasági indok (például cégek, vagyonok egyesítése gazdag családoknál). Hétköznapi okok is vezethetnek érdekházassághoz, például a pénzügyi stabilitás keresése, vagy éppen a homoszexuális irányultság elrejtése."
Most aztán döntsd el Te, hogy mi az igazság! :)
"Na hát én még ekkora baromságot nem hallottam, hogy fel lehet jelenteni bárkit a fentiekkel kapcsolatban. "
Ezért nem lehet feljelenteni, de ha egy pár egyedül állóként veszi fel a családit pedig nem jogosult rá, az sikkasztás és azt a törvény bünteti.
A mezőgazdaság is így van.
Sokan így csinálják.
Föld földhöz.
Ha nem így csinálnák nem lenni a faluban mezőgazdaság paraszti társadalom ,mert felvásárolta volna a földet az osztrák,zsidó, német tőkés.
Nem,mert a német, zsidó felvásárolja a földeket.
Te úgy se érted liberális vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!