Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a házasság csak egy papír?
Nem.
Egy nagyon komoly döntés, de sokan csak úgy belevágnak. Az indokok különbözőek: kényszer, romantikus képzelgés, érdek, stb.
Nem. Aki ezzel jön, az csak fél bevallani, hogy nem elég komoly a kapcsolata ehhez a lépéshez, vagy nem bízik a partnerében. Én nem tudom teljes értékűnek tekinteni azt a kapcsolatot, amiben a felek csak úgy élnek egymással...lehet igazi a szeretet, de valami hibádzik...
Nekem egy kapcsolat fő célja, hogy összeházasodjunk, és új családot teremtsünk.
24N
Nekem fontos az a gesztus, hogy tényleg kijelentjük ünnepélyesen, hogy egymással akarjuk leélni az életünket. Szóval én a magam részéről hiszek benne.
De azt is megértem, ha vkinek csak egy papír, mert ha eddig szépen éltek egymás mellett, akkor attól tényleg nem fog megváltozni semmi 2 másodperc alatt, hogy kimondják az anyakönyvvezető előtt az igent.
számomra többet jelentett mint egy papír. nem valószínű hogy képes lettem volna évekig olyannal együtt élni aki nem képes feleségül venni.
nem értem azokat akik úgy ellenzik a dolgot, hogy kis sem próbálták.
én 1szer szerettem volna feleség lenni. és ha ne adja ég, úgy alakul és mégsem sikerül, akkor többször nem vágok bele házasságba.
amellett szerettem volna felvenni a férjem vezetéknevét az én teljes nevem mellé, és így később az apának sem kell apasági nyilatkozatot csinálni.
és szívesebben is szülök a férjemnek gyereket, mint egy élettársnak...
én mindig is úgy éreztem hogy aki nem tapasztalta meg, és mégis azt mondja nem akar házasodni, az csak egy kiskaput akar hagyni a kapcsolatán, hogy ha nem működik, következmények nélkül leléphessen.
de ez persze csak egy vélemény.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!