Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a ruháról? (esküvőre vendégként)
2013. febr. 13. 07:15
21/24 anonim válasza:
Felmerül a kerdes, hogy kinek öltözik az ember? A sajat örömere, vagy a nasznep kedvere? Szerintem, ha karcsu vagy, es jol erzed magad egy elenk szinü (narancssarga) ruhaban, akkor miert ne? En mar voltam menyasszony, es a rokonok közül több helyes lany öltözött testhezallobb, helyenkent mini ruhaba. A legtöbben a ruhat külön erre az alkalomra vettek, ill. csinaltattak. Nekem ezzel nagy örömet szereztek vele. Egy menyasszonyt sem lehet szerintem ``leöltözni``. Minden nö a fellegekben jar, es minden szep es kevesbe szebb menyasszony is kiralynökent erzi magat ezen a napon. Az esküvö a menyasszony egy ELETRE SZOLO, FELEJTHETETLEN NAPJA.
22/24 anonim válasza:
Egyáltalán nem öltöznéd túl a menyasszonyt, ez egy visszafogott, de elegáns ruha.
Elárulod honnan veszed/rendelnéd meg? Én is megyek esküvőre májusban és nagyon megtetszett ;)
23/24 anonim válasza:
Ha nem egy kerti parti lagzi lesz, akkor simán felveheted még ha bárkit túlöltözöl is vele. Márpedig ilyen egyszerű ruhával túlöltözni egy menyasszonyt nehéz, hacsak a menyasszony nem lepedőt ránt magára.
24/24 A kérdező kommentje:
Ugyanilyen alakom van, mint a képen lévő csajnak.
Azért kérdezem, mert olvastam már itt olyan válaszokat, hogy nem illik túl erős szint felvenni egy lagzira meg a hosszú ruhákba is belekötöttek. Itt csak a koktélruha boleróval a nyerő. :)
Én leszek a kisérő. A párom öltönyben lesz, tehát őt nem öltözhetem túl.
A varrónőmmel varratatom meg. Már készitett egy ilyen szabásút, csak rövidet és nagyon meg voltam vele elégedve, s remélem ezt is meg tudja igy csinálni.
2013. febr. 13. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!