Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Muszáj koktélruhába menni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszáj koktélruhába menni esküvőre vendégként?

Figyelt kérdés

A kosztümöm se néz ki túl jól, a koktélruhám meg valahogy túl puccosnak érzem (rosszul érzem magam benne).

Ti miben mennétek? Azért csinos szeretnék lenni, mert itt találkozok párom rokonaival először és nem akarom, hogy szerencsétlennek tartsanak.

Linkelnétek ruhát, ami szolidan elegáns, és nem kihívó vagy puccos?

Októberi esküvő lesz..

20/L

2012. szept. 1. 15:25
 1/10 anonim válasza:
fekete szoknya valami élénk színű selyeminggel?
2012. szept. 1. 15:30
 2/10 A kérdező kommentje:

Igen én is hasonlóra gondoltam.

Esetleg egy elegánsabb tunika? Azokban nagyon jól érzem magam, csak nem tudom mennyire ciki esküvőn.

2012. szept. 1. 15:33
 3/10 anonim válasza:
Szerintem az is jó :) Csak szerintem ne legyen flitteres mert az inkább a lagzira való :)
2012. szept. 1. 15:38
 4/10 A kérdező kommentje:

[link]

Ez nem olyan rossz. Egy szép nekem tetsző fekete nadrággal még fel is venném :) Esetleg azzal a szoknyával ami térdig ér és szűk nem tudom mi a neve (ceruza?)

2012. szept. 1. 15:39
 5/10 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a szoknya pl nagyon tetszik.

2012. szept. 1. 15:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Az a felső amit linkeltél egy tök hétköznapi, viszont a szoknyával lehet, hogy fel tudnád dobni. De a szoknyába felül bele kell húzni a felsőt, ennek a felsőnek pedig bő az alja, és nagyon idiótán állna, ha belehúznád a szoknyába. Viszont ha ráhúzod a szoknyára, semmi értelme derékig érő ceruzaszoknyát venni, hisz úgysem látszik, mert a felső eltakarja. Szóval inkáb valami passzosabb felsőt vegyél, és húzd bele a szoknyába.
2012. szept. 1. 15:46
 7/10 A kérdező kommentje:
Igazad van én is ezen tűnődtem :)
2012. szept. 1. 15:47
 8/10 anonim ***** válasza:

[link]

Egy fekete ceruzaszoknya és hozzá valami élénkebb színű blúz az nagyon csinos lehet. És később a blúzt is és a szoknyát is tudod használni, akár együtt, akár külön.

2012. szept. 1. 18:33
 9/10 A kérdező kommentje:

Ez nagyon tetszik!!!

Köszike :)

2012. szept. 1. 21:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem muszáj a koktélruha, nekem nincs is olyanom, mégis több esküvőn voltam már életemben.

Legutóbb egy fekete szoknyában voltam, felülre meg egy mályvaszínű mídert vettem fel, rá meg egy fekete blézert.

2012. szept. 2. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!