Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Baj ha nem örülök annyira egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha nem örülök annyira egy ilyen "felajánlásnak"?

Figyelt kérdés

Hát a leendő anyósom fülébe jutott hogy esküvőt szeretnénk vagyis én vagyok ugy rajta a témán és ő egyből hogy nekünk csak a gyűrűket kell meg vennünk majd ő el rendez meg ugy mindent meg rendez ne aggódjak semmi miatt! Segiteni akar tudom de én nem kifejezetten örülnék ennek elvégre az mi esküvőnk és szerettem volna azértén rendezni másrészt megg ő jobban rá ér de mégis olyat szeretnék ami nekünk tetszik meg félnék hogy nélkülem hozna döntéseket:/

Ti mit szolnátok ehez?

2013. febr. 6. 14:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Megköszönném és elutasítanám.
2013. febr. 6. 14:38
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Köszönjük szépen, de mi szeretnénk intézni, mert nekünk ez fontos.
2013. febr. 6. 14:40
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
Ha korrekt, felvilágosult ember, akkor megérti és visszahúzódik. Ha nem, akkor az első ok a megsértődésre. De ha nem szoktatjátok rá, hogy önállóan döntsetek a magatok dolgában, akkor majd jön, hogy mikor szülessen a baba, hogy hívják majd.Azért ne zárjátok ki teljesen, kísérjen el téged, ahova kéred!
2013. febr. 6. 14:46
 4/13 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem fogadd el a segítségét, de beszéld meg vele hogy ketten, együtt intézitek, amolyan csajos programként :)

Még jót is fog tenni, ha kicsit több időt töltötök együtt, jobban megismeritek egymást.

2013. febr. 6. 14:47
 5/13 anonim ***** válasza:
58%

Én se fogadnám el! Nekünk van határozott elképzelésünk (májusban, a közeli barátok és pár rokon, ebédelne egy étterem teraszán, és zenének klasszikusok mennének nem pedig igazi hagyományos lakodalmi mulatós).

Ilyesmi zenékkel:

http://www.youtube.com/watch?v=h9ZGKALMMuc

Szóval nem engedném, hogy más csinálja :)

2013. febr. 6. 15:23
 6/13 anonim ***** válasza:
97%

Hú, hát összetett dolog ez. Először is kedves az anyósodtól, h felajánlotta ezt nektek.

Az az igazság, h tudnod kell, h milyen az anyósod.. mennyire merj bármit is a ráhagyni. Az én anyósom mindent úgy csinálna, ahogy neki tetszik, fittyet hányva arra, h nekünk mi lenne a jó, így én visszautasítanám őt. Viszont. ha lehet vele beszélni erről, és tiszteletben tartja, h ti mit szeretnétek, illetve kikéri a véleményeteket, akkor az úgy tök jó!

Esetleg próbáljatok meg megbeszélni egy olyan felállást, h mind a ketten (ill hárman a pároddal együtt) KÖZÖSEN nézelődtök, és ami a legfontosabb, nélkületek nem dönt semmiben. Szerintem ez csak így működhet..

De mint mondtam, sajnos az én anyósom nem ilyen együttműködő.. :)

2013. febr. 6. 15:30
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

hát lehetne vele beszélni de lehet sértődés lenne:/ nekem már van elképzelésem a párom meg rám bizza az ilyeneket (persze attól ki kérem mindenről a éleményét hogy igy jó-e neki meg tetszik-e :)) de biztos vagyok benne hogy azért nem mindenbe hallgatna ránk:/ Azt előbb még ki is hagytam hogy azt mondta hogy mi nekünk csak a gyűrűt kell meg vennünk a párommal és a többiivel ne törődjek mert ő meg csinálja meg ők meg az én szüleim majd fizetik..lehet velem van a hiba de nekem nem tetszene hog más fizessen helyettem mert végülis nem egy kávéról vagy csokirol van szó:/

Jóban vagyunk egymással de ezt azért mégse szeretném hogy más döntsön helyettem és szerintem nem ugy lennének a dolgok ahogy mi szeretnénk:/

2013. febr. 6. 15:56
 8/13 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem mondd meg neki, hogy neked külön öröm a szervezés, szeretnéd kiélvezni, és ha van kedve csatlakozzon hozzád a nézelődésben. Én semmiképp nem hagytam volna másra a szervezés egyetlen részletét sem, mert élveztem minden percét.
2013. febr. 6. 16:42
 9/13 anonim ***** válasza:
70%

Engem a fizetés még nem is zavarna, ha most rászánja... Bár nálunk a családban amúgy is szokás, szóval nekem ebben semmi érdekes nincsen.

Ami inkább zavar, hogy majd Ő meg szervezi, ti semmivel se foglalkozzatok. Na ez gáz.

Rokonoméknak csak nagyon besegített az anyós, de mindenük ki volt már vele, ami ki lehet, úgy foglalt le helyszíneket, hogy ők nem is látták, mindenféléket lebeszélt a megkérdezésük nélkül, pl. három faluban volt az esküvő, így nézett ki a menetrend 1-2-3-1 köztük félórás autóút, de anyós szerint így volt a jó, mindenféle plusz embereket hívott ilyen 6 személyes családokat, akikről azt se tudták ki stb.

Mondjuk ők voltak a hülyék hogy nem álltak a sarkukra, de szerintem legjobb előre kikötni, hogy köszönöd, de ti már eldöntöttetek sok mindent, vannak HATÁROZOTT elképzeléseitek, és majd ha kell segítség szóltok. Pont.

Amúgy az is érdekes, hogy ő elképzelte, hogy majd Ő megszervezi az egészet, meg mindent ő eldönt, de majd a te anyádék is fizessenek már.

2013. febr. 6. 18:36
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát igen. Amugy se szeretem ha helyettem döntenek de főleg ilyenbe..! Nekem már van az egészről elképzelésem és a párom bizik bennem tudja milyen az izlésem és ha meg csinálom amit kitalálok mindig tetszik neki , meg ilyen dolgokba persze mindenről meg kérdezném. Még ha párom dönt rendben mert ismer de az anyósom nem mondhatnám és félek hogy valami balul sülne el:( Nem szeretnék hivatlan vendégeket meg olyanokat akiket egyáltalán nem ismer egyikünk se:/ Még az is jó hogy segiteni akar pénzileg de nem tudom hooy gondolta hogy majd az én szüleimmel felesbe fizetik az egészet :/ nem az az én szüleim is persze segitenének de nem dobnám rájuk az egész dolgot elvégre a mi esküvőnk:/
2013. febr. 6. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!