Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kellemetlen, ha az esküvőm napján megvan a lányos dolog?
Szerencsére nekem nem volt ilyen problémám, de elég kellemetlen lehet, főleg nagy abroncsos ruhában...
Én esküvő előtt fél évvel elkezdtem gyógyszert szedni, mivel nálam hajlamos volt, hogy 4-5 hónapig frankón ugyan abba az időbe jött meg, amikor pedig nem kellett volna akkor persze késett...
egyesek itt milyen tapló válaszokat tudnak írni... képzeld, le tudok írni, nézd: MENSTRUÁCIÓ. Jééé. Nem értem, mi bajod azzal, hogy nem ezt írtam. Arról nem tehetek, hogy a csökött agyad nem volt képes "elsőre" felfogni...
Mindenki másnak köszönöm a válaszokat, én zöld pacsit adtam nektek, bár láttam, hogy előttem már vki lepontozott egyet-kettőt... :/ Ja, és csak hogy tudd, voltam már MEZTELEN is SZEX közben, így 4 év együttélés után a párommal...
Fogamzásgátló, mindenki ezt szedi?
Na és mi van, ha valaki pont azért köt házasságot, mert gyereket is szeretne, akkor nincs bogyó, nem lehet szabályozni.
Igen, valakinek jól beállt vérzése van, minden hónapban halál pontosan 28 nap. Hát elmondom, hogy nem mindenki van így, nekem pl. van, hogy 26 de van úgy, hogy 30, ráadásul 7 napig vérzek. A meghívókat több hónappal előbb el kell már küldeni, semmi nem biztosítja, hogy nem csúsznak úgy össze a napok, hogy hoppsz, mégis épp vérzel. Sőt, elég nagy eséllyel történhet meg, hogy ilyen ciklussal épp menstruálnék.
Mit csinálnék. Semmit. Ez van. Szívás. Marad a reménykedés, hátha mégsem akkor lesz. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!