Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem kellemetlen, ha az esküvőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kellemetlen, ha az esküvőm napján megvan a lányos dolog?

Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 20:28
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
83%
De, baromi kellemetlen. Ha nem akarod összevérezni a ruhát, akkor minden wc-zés előtt le kell venned a ruhát, majd újból felvenni. Ez egy abroncsos, fűzős habcsóknál elég időigényes és fárasztó. Én is a gyógyszert ajánlom, vagy inkább előre ki kell számolni, hogy mikor lesz meg, és úgy foglalni időpontot, hogy az jó legyen. De ha valakinek rendszertelen, akkor ez az opció ugrott. Én fogamzásgátlózok, nem is tervezem abbahagyni, így az esküvő időpontját az alapján választjuk majd ki, hogy mikor NEM lesz meg. Bár a fogamzásgátlótól fájdalmaim sincsenek és a vérzésem is minimális, a fenének sem hiányzik, hogy ez keserítse meg a napjaim. Én a fogamzásgátló által beállított ciklusomhoz szervezem a programjaimat is. A nyaralást is mindig akkorra foglaljuk, mikor nem kell tamponokkal bajlódni. 20/N
2013. febr. 3. 21:11
 12/31 A kérdező kommentje:
jaj még csak menyasszony sem vagyok, csak érdekelt a dolog... :)
2013. febr. 3. 21:24
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
nem baj mostmár tudod..:)
2013. febr. 3. 21:27
 14/31 A kérdező kommentje:
na igen, de gyógyszert nem szeretnék szedni, és pl 6 hónappal előbbre hogy számítsam ki, hogy ne legyen meg? 1-2 napot tolódhat, és 6 hónál az összejöhet pont... :(
2013. febr. 3. 21:29
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

De, elég kellemetlen, de ki lehet bírni. A legjobb előre kiszámolni, még akkor is lehet valamennyire kalkulálni, ha nem pontos, mert akkor is tudod előre, hogy x napot mindig késik, és annyit hozzáadsz.

Persze van olyan, hogy a sok izgalom miatt felborul a rendszer és pont akkor jön meg. Szerintem már volt ilyen a történelemben és eddig mindenki túlélte. Én pl. elég rosszul tudok lenni, ha majd házasodom, és ne adj Isten pont akkor lesz meg, akkor időben be a gyógyszert és úgy megyek, ha kell akkor beveszek még. Amúgy én sokszor vagyok úgy vele, hogy itthon jobban szenvedek, ha muszáj emberek közé mennem, akkor tudom, hogy valamennyire tartanom kell magam, így könnyebb kibírni.

2013. febr. 3. 21:38
 16/31 anonim ***** válasza:
89%
Szerencsére nekem sikerült jól kiszámolnom és nem is késett, úgyhogy megúsztam, de filmforgatókönyvvel készültem: tampon+betét+fájdalomcsillapító+nedves törlőkendő. Nem a középkorban élünk, hogy ne lehessen kulturáltan megoldani ezt a dolgot.
2013. febr. 3. 21:55
 17/31 A kérdező kommentje:
persze, nyilván megoldható, ha mégis becsúszik a dolog... azért remélem majd megúszom :)
2013. febr. 3. 22:03
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
En kimondottan orultem, hogy pont az eskuvon volt meg. Egy hetre ra mentunk naszutra. Direkt igy szamoltam ki, hogy az eskuvon legyen meg es ne az utazaskor.
2013. febr. 3. 22:08
 19/31 A kérdező kommentje:
és akkor tamponcsere? nem volt nehéz a ruha miatt?
2013. febr. 3. 22:20
 20/31 anonim ***** válasza:
86%
Már állapotos voltam,mikor az esküvőnk volt:) Probléma megoldva:D
2013. febr. 3. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!