Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molett, nagymellű menyasszonyoknak milyen ruha áll legjobban?
Tudom, hogy már sokadik kérdés, de nem igazán tudom eldönteni, azért itt láttam 1-2 véleményt amire igazán adnék, jó ízléssel rendelkeznek.
176 cm magas vagyok, és kb 9-10 kg felesleggel, bőröm az normál színű. Jövőben lesz az esküvő, tehát ha addig le is adom a felesleget, a mellem az mindig nagy marad sajna.
Igazán szép ruhát szeretnék, minőségű mindenképpen, az ár nem fontos.
Örülnék ha képet is linkelnétek.
Köszi előre is mindenkinek.
Mindenképpen valami matt anyagból és vastagabb pánttal.
Szerencsére azt már tudod,hogy milyen hibát nem kellene elkövetned.Javaslom,minél több ruhát próbálj fel és megtalálod az igazit.
Attól,hogy nagy a cicid még egyáltalán nem vagy molett:-)
Színben kerüld a hófehéret,mert erősít,valamint a habos-babos ruhát is.Deréktól lefelé teljesen mindegy milyen alakod van,mert takar a ruha.
Ha alacsony vagy akkor az uszályt sem javaslom,mert még inkább "összenyom".Színben a törfehér,ekrű,halvány bézs.
Ilyen hófehér ruhát szerintem ne válassz:
Mindenképpen a pántos lenne megfelelő.Linekelek párat ,de ne a fazont nézd hanem a pántokat.
jaaaaj, menj már! :) igaz én nem vagyok esküvőmániás, ruhát nem tudok linkelni, de szeretnélek megnyugtatni :)
175 cm 78 kg vagyok, és egy halom pasi tart ízlésesnek, kívánatosnak, még így is, h nem vagyok manöken alkat :) nekem is inkább popsi, comb vonalon van gondom, a derekam kifogástalan, a cicim viszont inkább átlagos mint nagy.
ha ízléses lesz a ruha, akkor csinos leszel, no para! :)
"Ha a vállad a vaskosabb a nyakba akasztós pont, hogy marhára erősíti azt a részt."
Azért a kérdező 10 kg feleslege kétlem, hogy olyan vaskos lenne. Ahhoz nagyon extra méretnek kell lenni, hogy a nyakba akasztós ne álljon jól egy duci nőn:
Ilyen esetben a probléma nem a vállal van, hanem a dekoltázzsal. A nyakba akasztós a legtöbb esetben nem a vállat erősíti, hanem túlságosan is nagynak tűnnek benne a keblek. A fent linkelt képeken igen duci hölgyek vannak, a válluk mégsem tűnik egy cseppet sem vastagnak a ruhában. Az egyetlen ok, amiért előnytelen, az a mellek túlzott kihangsúlyozása.
Ha valakinek nem áll jól a nyakba akasztós ilyen okból, általában a V kivágású, vastagpántos szokott a nyerő lenni.
Egyébként kérdező, még egy tippet lefelejtettem: a ruha lehetőleg egyszerű szabású legyen, és ne túlextrás, valamint a csipke, fodor, és egyéb díszek szintén erősítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!