Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Molett, nagymellű menyasszonyo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Molett, nagymellű menyasszonyoknak milyen ruha áll legjobban?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy már sokadik kérdés, de nem igazán tudom eldönteni, azért itt láttam 1-2 véleményt amire igazán adnék, jó ízléssel rendelkeznek.

176 cm magas vagyok, és kb 9-10 kg felesleggel, bőröm az normál színű. Jövőben lesz az esküvő, tehát ha addig le is adom a felesleget, a mellem az mindig nagy marad sajna.

Igazán szép ruhát szeretnék, minőségű mindenképpen, az ár nem fontos.

Örülnék ha képet is linkelnétek.

Köszi előre is mindenkinek.

2013. jan. 31. 17:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen valami matt anyagból és vastagabb pánttal.

Szerencsére azt már tudod,hogy milyen hibát nem kellene elkövetned.Javaslom,minél több ruhát próbálj fel és megtalálod az igazit.

2013. jan. 31. 21:25
 12/16 anonim ***** válasza:
70%
Csak arra lennék kíváncsi, kinek esik jól lepontozni az egyrészt helytálló, másrészt segítőkész válaszomat...de egészségére.
2013. jan. 31. 21:47
 13/16 anonim ***** válasza:

Attól,hogy nagy a cicid még egyáltalán nem vagy molett:-)

Színben kerüld a hófehéret,mert erősít,valamint a habos-babos ruhát is.Deréktól lefelé teljesen mindegy milyen alakod van,mert takar a ruha.

Ha alacsony vagy akkor az uszályt sem javaslom,mert még inkább "összenyom".Színben a törfehér,ekrű,halvány bézs.

Ilyen hófehér ruhát szerintem ne válassz:

[link]

Mindenképpen a pántos lenne megfelelő.Linekelek párat ,de ne a fazont nézd hanem a pántokat.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. febr. 1. 14:40
 14/16 anonim ***** válasza:
70%

jaaaaj, menj már! :) igaz én nem vagyok esküvőmániás, ruhát nem tudok linkelni, de szeretnélek megnyugtatni :)

175 cm 78 kg vagyok, és egy halom pasi tart ízlésesnek, kívánatosnak, még így is, h nem vagyok manöken alkat :) nekem is inkább popsi, comb vonalon van gondom, a derekam kifogástalan, a cicim viszont inkább átlagos mint nagy.

ha ízléses lesz a ruha, akkor csinos leszel, no para! :)

2013. febr. 1. 19:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha a vállad a vaskosabb a nyakba akasztós pont, hogy marhára erősíti azt a részt.
2013. febr. 2. 02:38
 16/16 anonim ***** válasza:

"Ha a vállad a vaskosabb a nyakba akasztós pont, hogy marhára erősíti azt a részt."

Azért a kérdező 10 kg feleslege kétlem, hogy olyan vaskos lenne. Ahhoz nagyon extra méretnek kell lenni, hogy a nyakba akasztós ne álljon jól egy duci nőn:

[link]

[link]

Ilyen esetben a probléma nem a vállal van, hanem a dekoltázzsal. A nyakba akasztós a legtöbb esetben nem a vállat erősíti, hanem túlságosan is nagynak tűnnek benne a keblek. A fent linkelt képeken igen duci hölgyek vannak, a válluk mégsem tűnik egy cseppet sem vastagnak a ruhában. Az egyetlen ok, amiért előnytelen, az a mellek túlzott kihangsúlyozása.

Ha valakinek nem áll jól a nyakba akasztós ilyen okból, általában a V kivágású, vastagpántos szokott a nyerő lenni.

Egyébként kérdező, még egy tippet lefelejtettem: a ruha lehetőleg egyszerű szabású legyen, és ne túlextrás, valamint a csipke, fodor, és egyéb díszek szintén erősítenek.

2013. febr. 2. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!